Elita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć se u Eliti pre "Nominacija" odigralo "Vanredno izbacivanje". 

Milan Milošević je ušao u Belu kuću kako bi saopštio takmičarima da se spakuju, a onda se vratio i saopštio ko je od učesnika ugrožen. 

- Neko od vas nije imao sreće da osvoji ozbiljnu nagradu koja čeka pobednika "Elite". Ja ću da podignem one koji su u ovom trenutku ugroženi. Lejdi, da li si spreman da napustiš ovu borbu? Šta si pokazala? - rekao je Milan.

- Pokazala sam sve najgore, nešto malo svojih dobrih strana. Pokazala sam da mogu da budem drugar.

Elita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nemanja je sledeći koji je ugrožen. Bio si lagan, kakav je odnos tebe i Teodore? - rekao je Milan.

- Nikakav, nema ništa. Ja nisam želeo da preduzmem neki korak. To je krenulo u decembru, posle Nove godine. Ja sam rekao Milici da ja večeras napuštam - govorio je Nemanja Gačić.

Elita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Luka Majčica je ugrožen ovog trenutka. Luka, što si se toliko uplašio? - upitao je Milan.

- Nisam se uplašio. Smatram da je vreme. Ne znam ko napušta, ja sam imao osećam da ću tri meseca da budem. Ja sam ovde samo ludost pokazao, ništa specijalno, ali dobro je - rekao je Majčica.

Elita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Jelena, pridruži se ekipi. Da li si iznenađena? - pitao je voditelj.

- Sve je moguće, nemam strah... Idem kući, pa dolazim po muža. Ja sam sve najbolje pokazala što se mene tiče, sve ono što ja jesam. Sve kako sam zamislila - govorila je Jelena Marinković.

- Bilo bi mi čudno, ako ispadne izdržaću - poručio je Ivan Marinković.

Elita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nisu jedini ugroženi, sad ćemo da saopštimo i ko je peti ugrožen. Danka, pridruži se ekipi. Upališ se, pa se ugasiš - govorio je Milan.

- Smatram da sam se pokazala drugačije od većine. Ja sebi nisam dala zadatak, to sam što jesam, samo što nisam bila toliko aktivna. Nisam ništa očekivala. Meni je svejedno da li ću večeras ili za par dana - pričala je Danka.

Elita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Milan je prvo rekao Nemanji da prvi može da se vrati na svoje mesto i da ostaje u takmičenju. Nakon Nemanje voditelj je sapštio i Luki Majčici da nastavlja svoju borbu u rijalitiju.

Lejdi takođe nastsvlja takmičenje, pa su na kraju ostale samo Danka i Jelena da se bore za opstanak u Beloj kući.

Elita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Jedna od njih dve će da napusti Elitu i ide u studio kod koleginice Dušice. Gledaoci su rekli da ovog trenutka jedna od njih dve napusti, a najmanje glasova ima... Saopštiću ime, Jelena možeš da zagrliš Ivana i da se raduješ jer ostaješ u Eliti. Danka prva napušta Elitu - poručio je Milan.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading