Zadruga 7 Elita
Foto: Alo/Printscreen

Učesnici Elite Jovana Cvijanović i Nemanja Gačić neočekivano su postali prisni tokom današnjeg popodneva prilikom ćaskanja na kauču.

Ona ga je sve vreme češkala, dok je on pričao o bivšim devojkama i emocijama.

- Sećam se jedne, zaspali smo u istom krevetu posle nekog izlaska, ona ustala i ja joj kažem da nismo ništa imali. Ona se začudila kao: "Je l' me lažeš da me nisi kre**uo", otišla je, nije verovala. Ma koja je poenta - rekao je Gačić.

Jovana, Nemanja

Foto: TvPink

 

- Ma nema, jezivo - rekla je Jovana.

- Mogao sam da joj kažem i da jeste i da nije, ne seća se...Popodne mi je poslala poruku kao: "Kakav rispekt imaš ti prema meni, nisi me je**o, a bila sam pijana" - rekao je Gačić.

- Imala sam situaciju, videla se s dečkom, muvali se, prelep, zgodan, fudbaler i kada smo trebali da spavamo zajedno, krenuli to sve, znaš kad nema strasti - rekla je Jovana.

Jovana, Nemanja

Foto: TvPink

 

- Nisam imao devojku skoro dve godine, nisam imao ni želju ni ništa, imao sam par nekih muvanja, ali ništa. Sa ovom napolju, to sam ti pričao, sat vremena iživljavanja - pričao je Nemanja.

Komentari ispod videa samo su su se nizali, a mnogi su istakli da su upravo oni novi ljubavni par u Eliti i da sledeći korak u odnosu može da se očekuje svakog trenutka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading