Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon što je Janjuš večeras javno rekao da u očima Maje Marinković vidi iskrenu tugu zbog njegove situacije, Aneli Ahmić skočila je kao oparena njega.

Drugim rečima, ona je, verovali ili ne dobila napad ljubomore, a onda je, umesto da se smiri, udarila kontru Janjušu.

Naime, ona je konačno razvezala jezik i priznala istinu o svom odnosu sa izvesnim Alenom iz spoljnog sveta kojeg je prva pomenula njena mama.

- Moja mama je došla, spomenula je ime tog Alena. Povredio si me što si rekao da ti se Maja pokazala... Po čemu?! Došao je sada, čitao neke natpise, moja sestra priča da sam se pogubila... Alen je osoba koju poznajem godinama, pre Asmina smo se simpatisali, nikada ništa nismo imali, zaklela sam se u svoje dete. Pre nego što ću ući u rijaliti, ne mogu da ispričam celu priču zbog drugih ljudi - urlala je Aneli.

- Sedi, bolje ti je - rekao je Janjuš.

- Što bi on bio ljut na tebe ako ništa niste imali - pitao je Milan.

- Zato što sam rekla, ne znam kako da objasnim... Ja sam rekla jednoj osobi da on mene čeka - rekla je Aneli.

- Maja će za mene biti u rijaliju, iako mi je kopala mozak sa njenim gde gledam i da li gledam, ona mi je rekla najgore stvari i ja njoj u životu. Čovek može da u očima vidi nekome da li je tužan i ne znam ti ni ja kakav i ona će od tada za mene biti figura s kojom ću ja da popijem kafu - rekao je Janjuš koji je na početku Pretresa sa Milanom na TV Pink izjavio da neće dozvoliti Aneli da ga više pravi budalom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading