MISICA SE STALNO PRSKA PARFEMOM JER SMRDI! Brendon komentarima uništio zadrugare, otkrio tajne koje niko nije znao
Printscreen

Branislav Radonić Brendon nedavno je napustio Belu kuću. Brendon je sada prokomentarisao Jovanu Ljubisavljević, Stefana Karića, Nenada Aleksića Ša, Taru Simov i Nenada Lazića Necu, a za bivše cimere nije imao lepe reči.

Kada si govorio da neka devojka u Beloj kući sedi pored prozora i prskla se parfemom jer smrdi, da li si mislio na Jovanu misicu zbog afere sa haljinom?

- Jesam, ja sam mislio na Jovanu misicu ne znam kakvu ali ima tu titulu, ona ima neobuzdane nalete znoja na nervnoj bazi i to je kod nje izraženo. Ona ima fleke na telu i ojed na preponama i stalno posipa puder i parfeme kojima me je gušila pred spavanje. O Stefanu sam stekao loše mišljenje jer me je napadao, imao sam prilike da upoznam njegovog drugara koji mi je rekao kako on uzima roleks samo kada ide negde, i hvali se sa garderobom iz Novog Pazara, a kao je šatro markirano i dosta toga negativnog imam da kažem o njemu, on sada ne opravdava svoje postojanje i honorar, pa je i na veštački način sa misicom!

Printscreen

 

 

Kakvo mišljenje imaš o Tari Simov i Nenadu Aleksiću?

- Što se tiče Tare, neutralan sam! Ša je temperamentan i žao mi ga je jer je negativan, ali ga gotivim!

Budući da si na početku Neci izneo dosta uvreda, kakvo sada imaš mišljenje o njemu s obzirom na to da ste živeli zajedno?

- Recimo, što se tiče Nece sve je bilo zbog performansa, ali istinski nemam grama mržnje samo je bio navalentan!

Komentari (0)

Loading