Marko Miljković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Marko Miljković sinoć se sukobio sa komšinicom nakon čega je priveden u policiju.

Noć je proveo u stanici, te i dalje nije došao u stan u kom živi sa Lunom Đogani i decom.

Kako bismo saznali nešto više o kontroverznom bivšem zadrugaru, razgovarali smo sa njihovim komšijama koje o Marku nisu imale toliko lepo mišljenje.

Marko Miljković

Foto: Ataimages

 

- Marko je obična pijandura i ološ. Nadam se da to sve govori o njemu. U rijalitiju je bio super kakav je sada. Muž i ja smo pričali na tu temu i mislimo da na televiziji nije hteo da pokaže pravo lice - rekla nam je jedna od komšinica vidno uzrujano, a ni druga nije imala različito mišljenje.

- Žao mi je Lune. Dobra je devojka, a živi sa ovim, ne znam ni kako bih ga opisala. Uopšte mi se ne sviđa on. Ako mene pitate, samo sam čekala kada će doći do nečeg ovakvog.

Komšija je otkrio da je Marko i ranije imao ispade sličnog tipa.

Marko Miljković

Foto: ATA Images

 

- Sinoć nisam bio kod kuće kada je izbio taj haos, ali čuo sam šta se desilo. Šta da kažem, uopšte nisam iznenađen. Svi iz komšiluka pamtimo i njegove ranije scene.

Ipak, jedna od komšinica nije upoznata sa drugom stranom Markove ličnosti.

- Čula sam šta se desilo. Prema meni je uvek bio fin. Sretnemo se u prolazu i uvek se uredno javi. Ne znam više ništa o njemu.

Odbio test na alkohol 

Kako Alo! saznaje, Marko je odbio da uradi alkoholni test, a procena policije je da je Miljković u teško alkoholisanom stanju i sa tim u vezi mu je i izrečena mera zadržavanja, a moraće da plati i određenu kaznu. 

Marko MIljković

Foto: Ilustracija

 

- Marko je pretio policajcu već u zgradi malo nakon što se sukobio sa komšinicom sa kojom je imao problem što je dovelo do privođenja. Nakon što je u stanici odbio da uradi alkoholni test određeno mu je zadržavanje, a osim toga,  moraće da plati kaznu od 100.000 dinara. To što je odbio test na alkohol se vodi isto kao da je u pijanom stanju, a u skladu sa tim će policija i postupati - kaže naš izvor i dodaje da sam od Miljkovića zavisi koliko će biti zadržan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading