Marko MIljković
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Marko Miljković noć je proveo u policiji nakon što je juče, nakon sukoba sa komšijama, u pratnji policiji odveden u Urgentni centar gde su mu konstantovane povrede glave i posekotine po telu. 

Nakon toga, zbog nedoličnog ponašanja prema službenim licima, Miljković je odveden na pregled u Lazu Lazarević, a nakon te ustanove, Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo mu je zadržavanje. 

Svi se pitaju šta se to dešavalo ispred njihove zgrade i u samoj zgradi, a mi smo sada posetili pomenutu lokaciju, kako bismo proverili u kakvom je stanju terasa, kao i okolina.

Od porodice nismo zatekli nikoga, ali smo videli da su svuda okolo razlupana jaja, kojima je Miljković gađao terasu, što je i sam rekao prilikom oglašavanja.

Luna se u stan vratila jutros, a društvo joj sve vreme pravi porodica, sestra Nina je stigla u toku dana.

Odbio test na alkohol

Kako Alo! saznaje, Marko je odbio da uradi alkoholni test, a procena policije je da je Miljković u teško alkoholisanom stanju i sa tim u vezi mu je i izrečena mera zadržavanja, a moraće da plati i određenu kaznu. 

- Marko je pretio policajcu već u zgradi malo nakon što se sukobio sa komšinicom sa kojom je imao problem što je dovelo do privođenja. Nakon što je u stanici odbio da uradi alkoholni test određeno mu je zadržavanje, a osim toga,  moraće da plati kaznu od 100.000 dinara. To što je odbio test na alkohol se vodi isto kao da je u pijanom stanju, a u skladu sa tim će policija i postupati - kaže naš izvor i dodaje da sam od Miljkovića zavisi koliko će biti zadržan.

- Procena policije jeste da je Marko u teško alkoholisanom stanju. Ukoliko se njegove pretnje policiji i bahato ponašanje nastave i sutra, sigurno će ga zadržati 72 sata. Ukoliko pred sudijom pokaže pokajanje i dogovori se, platiće 100.000 dinara i izaći do podne. Sve zavisi i od toga da li će ga policajc teretiti  za uvrede i pretnje. Najbolji scenario je da spusti loptu, da se smiri i da se dogovori sa sudijom, plati kaznu i završi haos koji je sam i napravio. Da nije pretio policiji i komšinici ili da je bar pristao na testiranje bez pravljenja haosa i uvreda na račun policije, izašao bi čim bi se otreznio - zaključuje izvor za Alo!.

Sukob i tuča 

Sukob je nastao nakon što su komšije iz stana iznad na dom Miljkovića bacile pomije, nakon čega je Marko njima bacio jaja, a sve je preraslo u fizički okršaj, usled čega je Miljković zadobio povrede glave i posekotine po telu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Alo/O.K.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading