''NE ZNAM PO KOJI PUT MI ODUZIMAŠ ŽIVOT'' Luna Đogani se oglasila nakon što su uhapsili Marka Miljkovića 21:40 Vip 0
UHAPŠEN MARKO MILJKOVIĆ! Došlo do drame na aerodromu, tri sata proveo u pritvoru, pa se oglasio (FOTO) 19:37 Vip 0
''ZAJEDNO ILI JA SAM'' Marko Miljković javno zamolio narod da pomognu, fotkao se ispred ruševina manastira Milentije 18:59 Vip 0
"TO ME UBIJA, LOŠE SE OSEĆAM..." Luna Đogani u strahu za svoje ćerke, u sve umešan Sloba Radanović 23:05 Vip 0
"DOĐI SA DESETORICOM!" Baka Prase ne planira da se zaustavi, ponovo izgovara gnusne uvrede i poziva na obračun! 08:20 Vip 0
LAZOVIĆ NEGIRAO DA JE TRAŽIO UKIDANJE ZABRANE ZA BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Služba videla dva kriptovana telefona iz Srbije na teritoriji Danilovgrada 14:32 Vesti 0
''SLUŠAJ SVINJO, NE VREĐAJ MOJU ŽENU'' Marko Miljković opleo po Baki Prasetu, Lunin muž najavio haos i zapretio jutjuberu 10:59 Vip 0
OVO JE IMANJE LUNE I MARKA Pazarili ogroman plac, u izgradnju ulažu nekoliko desetina hiljada evra (FOTO) 08:00 Vip 0
LUNA ĐOGANI BEZ BRUSA! Nikad vreliji selfi iz lifta, Marku neće biti dobro kada vidi (FOTO) 18:15 Vip 0
BIOLOŠKI TRAGOVI UBIJENIH MUŠKARACA PRONAĐENI ISPOD MAŠINE ZA MLEVENJE MESA Veštakinja svedočila na suđenju ekipi Belivuka i Miljkovića 11:59 Hronika 0
LUNA I MARKO ZARADILI OGROMAN NOVAC Otkrili tačnu cifru koju su uzeli od Jutjuba, mnogima će se zavrteti u glavi! 12:10 Vip 1
MARKO UHVATIO LUNU SA MUŠKARCEM NA DELU Javno objavio njihovu fotografiju, raskrinkao ih: "Našla je drugog" 10:30 Vip 0
PROCURILA ŠOK FOTKA ENE ČOLIĆ SA POZNATIM MUŠKARCEM! Isprepletali prste, drže se za ruke, a o jednoj stvari svi bruje (FOTO) 00:40 Vip 0
''MARKO I JA PIJEMO KAFU BEZ LUNE'' Anabela otkrila kako se slaže sa Miljkovićem kada Luna nije tu, a ovo je rekla o Nininom privatnom životu 13:30 Vip 0
''NE ŽELIM DA SILIM, NIŠTA MI SE NE SVIĐA'' Anabela Atijas o nastupima sa Gagijem i njegovoj tremi, - iznerviralo je pitanje o Andreju Atijasu 12:25 Vip 0
LUNA I MARKO MOMENTALNO NAPUSTILI SRBIJU! Spakovali kofere i otišli daleko, evo šta se dešava sa njima! (FOTO) 23:05 Vip 0
LUNA ĐOGANI VIŠE NE ĆUTI O RAZVODU Konačno je otkrila sve javno: "Moramo da razgovaramo, mnogo me nervira" 12:20 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15