DEJAN PONOVO PRETI DA POBEGNE! Dragojević na ivici nervnog sloma, ne može više da izdrži psihičku torturu od strane Dalile!
Printscreen

Dalila Dragojević je tokom emisije "Pitanja gledalaca" odgovorila da li oseća da je emotivno ucenjena od strane Dejana:

- Ja stvarno ne mogu da ga gledam u ovim situacijama, mislim da sam ja jača od Dejana, sada je u problemu da želi da ide kući, a ja to ne mogu sad da dozvolim. Kada bih se okrenula, mislim da bi eksplodirao i otišao. Trudim se da budem uz njega, ali ne mislim da sam emotivno ucenjena - rekla je Dalila.

- Sve ovo što je sad odgovorila, dala je definiciju emotivne ucene. Ona sad neće ništa ponoviti, samo da ne bi otišao kući - objasnio je Đedović.

- Pa, i ona je branila Dejanu da priča sa Martinom, isti su skroz! - umešao se Car.

DEJAN PONOVO PRETI DA POBEGNE! Dragojević na ivici nervnog sloma, ne može više da izdrži psihičku torturu od strane Dalile!

Printscreen

 

Nakon Dalilinog izlaganja, Dejan se poverio Marku Đedoviću da planira da napusti rijaliti.

- Nema, moje rešenje problema je da odem kući! - rekao je Dejan.

- To nije rešenje, nego bežanje - rekao mu je Đedović.

- Ja ću trajati ovde dok budem mogao. Onog trenutka kad osetim prebačaj da mogu nešto da demoliram ovde i da napravim još veći problem, ja idem odavde - odgovorio je Dejan.

- Ja sam mu rekla da je sebičan što se tiče mene. Ne možete od njega očekivati da razmišlja na način na koji mi razmišljamo - dodala je Dalila.

BACILA BIH TI SVE STVARI U SMEĆE! Dalila želi što pre da se otarasi garderobe koju je Dejanu poklonila porodica, David će tek sada pobesneti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Marina

07.01.2022 12:22

Ovaj decko je jako niske intiligencije.Nesposoban za zivot.Odvratan.Ona ga ne voli, debil to nikako da prihvati.Drzi Dalilu silom uz sebe.Psihopata.Ona, odron od zene.

Aurora12

07.01.2022 12:28

Pobegnite vise oboje, smucili ste nam se. Tako dva odvratna stvorenja ne videh skoro. Smorili ste sve.