OTAC DALILE DRAGOJEVIĆ PLAČE U LAJVU Bivša zadrugarka ga rasplakala, zbog ovog poteza je slomljen na komade 22:49 Vip 0
RUČALE, PA OSTAVILE NEVIĐENI HAOS Alo! u posedu šokantnih fotografija, Dalila i njena majka potezom razbesnele sve prisutne 16:14 Vip 0
POLICIJA HITNO PREKINULA EMISIJU DALILE DRAGOJEVIĆ! Zadrugaru napravljena sačekuša ispred televizije, uništeni i Pinkovi automobili 15:27 Vip 1
BILAL PRETI DA ĆE UPASTI U ZGRADU PINKA Uputio šokantne poruke Dalili Dragojević, nastao opšti haos 20:34 Vip 1
KAD TE KOLEGINICA NAMESTI Dejan Dragojević dolazi kod Dalile u emisiju, ona nije mogla da dođe sebi 18:36 Vip 0
NEĆU SE SAOSEĆATI SA NJIMA Dalila Dragojević najavila da večeras neće štedeti učesnike na Elitoviziji 23:10 Vip 0
FILIP CAR PROGANJAO DALILU Nakon preljube sa Majom, sada isplivali šokantni snimci sa Dragojevićkom 19:00 Vip 0
PROSE ZA NOVAC I VARAJU NAROD: Saša Mirković žestoko udario na Milana Miloševića i Dalilu Dragojević 15:48 Vip 0
UPUCANI MIRZA HATIĆ ŽESTOKO PONIŽAVAO DALILU Pobesneo jer ga je odbila, pa krenuo da urla na nju! 14:45 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ I DALILA DRAGOJEVIĆ OČI U OČI: Suočile se uživo u emisiji, nastao potpuni haos (FOTO) 15:52 Vip 0
DALIN NEPRIJATELJ SE VRATIO NA PINK: Nedavno je imala žestoku svađu sa njom, a ona sada saopštila da će voditi emisiju 20:56 Vip 0
DALILA DRAGOJEVIĆ GRCA U SUZAMA: Usred emisije briznula u plač, niko nije mogao da je smiri! 16:27 Vip 0
VENČAĆEMO SE NA PET GODINA VEZE! Ivan Marinković progovorio o svadbi, otkrio tačan datum! (FOTO) 20:45 Vip 0
OTKRILA ZAŠTO JE ZADRŽALA DEJANOVO PREZIME! Dalila šokirala priznanjem, kaje se zbog svega! (FOTO) 23:15 Vip 0
EVO KAKO ĆE DALILA BITI POVEZANA SA ELITOM Voditeljka izdala zvanično saopštenje, ovo su detalji njene emisije! 11:15 Vip 0
STIŽE NAM HLADAN TALAS, ALI PRE TOGA NAGLI SKOK TEMPERATURE: Meteorolog Ristić- Polarni vrtlog donosi 3 LEDENA PERIODA! (VIDEO) 20:33 Vesti 0
ZAKUVAVANJE - MINISTAR MIHAILO JOVANOVIĆ POKAZAO KOLIKO JE DOBAR KUVAR: Tikvice me sećaju na detinjstvo 20:00 Vesti 1
O OVOME DO SADA NIJE PRIČALA: Milica Pavlović prvi put otkrila nepoznati detalj o maćehi, bez dlake na jeziku obelodanila i ovo! 16:55 Vip 0
MILENA POPOVIĆ U RINGU ODGOVARALA NA NAJŠKAKLJIVIJA PITANJA Radila sam usta, sve ostalo na meni je prirodno (VIDEO) 20:00 Vesti 0
TEŠKO MI JE DA PRIČAM Taki se slomio na pomen Majinog pobačaja, prvi put otkrio šok detalje, umešana i njena majka 20:00 Vip 0
FILMSKA PLJAČKA U SUVOJ RECI Maskirani razbojnci uleteli u zlataru, pa zapucali na policiju (VIDEO) 12:05 Vesti 0
ZAKUVAVANJE - MINISTAR MILIĆEVIĆ POKAZAO KOLIKO JE VEŠT U KUHINJI Palačinke leče svako srce 20:00 Vesti 0
"ZGODNA ŽENA" NA PREMIJERI U LONDONU Njena lepota nas ostavlja bez daha, ali jedno smo morali da zamerimo - šta je ovo, Džulija? 17:07
ANĐELA ĐURIČIĆ PRIZNALA ISTINU O OTKAZU Prvi put se oglasila i otkrila sve detalje o nastavku saradnje sa Hajpom 22:14 Vip 0