OKO NOVE GODINE ĆE DA SE ZAKUVA U RIJALITIJU: Dejan Dragojević otkrio kada ulazi u Elitu, ima dug prema produkciji 16:40 Vip 0
PORAŽAVAJUĆE OGLAŠAVANJE DEJANA O ALEKSANDRINOJ TRUDNOĆI: Nije štedeo bivšu devojku, sasuo joj skandalozne reči 15:16 Vip 1
SKANDALOZNE UVREDE DEJANA DRAGOJEVIĆA NA RAČUN ACE LUKASA: Ucenio i uslovio devojku, a onda priznao da ulazi u Elitu 16:07 Vip 0
DEJAN MORA HITNO KOD LEKARA Zbog promene na telu, Dragojević zabrinuo sve oko sebe: Neće me biti mesec dana! 11:35 Vip 0
KAO MALE CURICE ĆETE BITI ISPRED MENE! Asmin ne prestaje da preti Marku i Dejanu, a evo šta će im uraditi uživo 17:46 Vip 0
NEKE LJUDE TREBA ŠIBATI PO NOGAMA! Dejan izneo skandalozne tvrdnje o Dalila i njenom ocu, a evo da li će joj uzeti kuću u Gornjem Šepku 19:24 Vip 0
NAVUKAO SE NA GUDRU! Dejan Dragojević raskrinkao Stanijinog milionera, a onda izneo jezivu stvar o njenoj mrtvoj bebi 18:09 Vip 0
STANIJIN MILIONER ZAPRETIO MARKU MARKOVIĆU I DEJANU DRAGOJEVIĆU: Stiže u Srbiju kako bi ih našao i obračunao se s njima! 17:32 Vip 1
UNIŠTIO SI 20 LJUDI JEDNIM METKOM! Dejan Dragojević brutalno udario na Zvezdana Slavnića! (FOTO) 14:15 Vip 0
OPET UDARIO NA ASMINA! Dejan Dragojević ne prestaje da rešeta oženjenog dečka Stanije Dobrojević, poručio mu ovo! 11:15 Vip 0
IDI KOD KARAMUJIĆA, SPRŽEN SI OD ŽUTOG! Dejan Dragojević izneo stravične detalje na račun dečka Stanije Dobrojević 22:25 Vip 0
DALILA GA JE PODVODILA GEJ OSOBAMA! Stanijin milioner otkrio mračnu tajnu Dejana Dragojevića 20:39 Vip 0
PRETE MI ZBOG DOKAZA KOJE MI JE ĐEDOVIĆ OSTAVIO! Bomba Dejana Dragojević u jeku skandala koji tresu "Elitu", strahuje za svoj život! 07:30 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU DRAGOJEVIĆA Dejan van sebe se hitno oglasio, reagovala i njegova devojka 19:20 Vip 0
ZBOG DEJANA PROMENILA LIČNI OPIS Aleksandra Nikolić više ne liči na sebe, sve se desilo nakon priče o abortusu 17:54 Vip 0
TRUDNA ALEKS HOĆE DA ABORTIRA?! Dejan Dragojević usijao društvene mreže objavom, izneo dokaz da Nikolićeva nosi Carevo dete! (FOTO) 01:00 Vip 0
PRIŠTINA HTELA DA SE IŽIVLJAVA NAD SRPSKOM DECOM Petković: Majka nije dozvolila da ih maltretiraju oni koji su im ubili oca 14:22 Vesti 20
PUN GAS U KONTRA SMERU Novi strašan snimak vožnje na auto-putu, juri najbržom trakom (VIDEO) 12:21 Hronika 0
OVO JE NAJNOVIJI SNIMAK BORBENE LAVICE U SUBOTICI Stanje je i dalje loše, ali ima jedna dobra vest (VIDEO) 12:47 Vesti 0
SRBIJA JE DOBILA NOVO MOĆNO TERENSKO VOZILO Policijski službenici će u njemu biti zaštićeni i od kamenica 18:13 Vesti 0
ALO! POSETIO GROB LEGENDARNE GLUMICE Na današnji dan umrla je Sonja Savić, njenu kuću obilaze komšije, kolege je zaboravile FOTO/VIDEO 12:43 Vip 0
OVO ĆE SKUPO DA GA KOŠTA Irski turista polomio skulpturu dan nakon njene restauracije, a njena cena je ogromna! (VIDEO) 18:24 Vesti 0
SNIMAK SVE GOVORI Evo kako je Sanja Vasić nasrnula na članove SNS, opozicija probala da okrene priču (VIDEO) 14:59 Vesti 46
HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR Škorpija sklona ljubomornim ispadima, Devici nesparazum sa nadređenima, Blizancima moguć bronhitis 05:36 Razonoda 0
ODLIČNE VESTI IZ NOVOG SADA Napadač Vojvodine izašao iz veštačke kome, oporavlja se posle prave drame 08:20 Sport 0