Anelina kuća u Sarajevu
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen/HypeTV

Od kada je Asmin Durdžić izjavio da Anelina majka i sestra čuvaju njegovu ćerkicu Noru u kućama koje nemaju osnovne uslove za život, mnoge TV i novinarske ekipe uputile su se u Sarajevo.

Naime, u Sarajevu se nalazi kuća Aneline mame, a sudeći po videu koji je snimila TV Hype, zaista je dvorište pomenute kuće, u najmanju ruku, i te kako čudno i vidno zapušteno.

Osim toga, kuća se nalazi odmah pored groblja.

Na adresi Aneline kuće u Sarajevu ovog puta nije bilo nikoga, a komšije nisu bile nimalo raspoložene da govore o Ahmićkama. Ipak, jasno se vidi dvorište pomenute nekretnine koja pripada Anelinoj mami.

Osim što je zapušteno, jasno se vide čudni predmeti koji lede krv u žilama. Tu su nekakve gume, stari bicikl za koji je Asmin juče tvrdio da je, navodno, ukraden, zatim nekakve čudne lutke i razni drugi krš koji nije uobičajen čak ni ako bi se neko vadio na umetnički haos.

Šta li ovi predmeti i da li uopšte predstavljaju nešto porodici Ahmić, ostaje do daljeg nepoznanica.

Podsetimo, Anelin bivši partner Asmin Durdžić izneo je javno činjenicu da u Anelinim kućama u Sarajevu, te Dubrovniku nema čak ni grejanja, ni tople vode, te da se tamo kupaju svi tako što greju vodu na šporetu. Aneli i njena sestra Sita su to demnatovale, a ko od njih govori istinu još je nepoznato. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading