KRALJICA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI! Ona je noćna mora produkcije - obezbeđenje se naježi kad joj spomenu ime (FOTO) 20:59 Vip 0
JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH! Ivan Marinković u rijalitiju zgrće ogromnu lovu, evo koliki mu je nedeljni honorar! 19:00 Vip 0
UNIŠTAVANJE GARDEROBE NA FARMI! Učesnica jeca na sav glas, odmah otrčala kod Kristijana Golubovića (VIDEO) 08:59 Vip 0
POBEDILA U RIJALITIJU, SAD OTIŠLA U MANASTIR Pojavile se fotografije iz srpske svetinje kao dokaz 11:20 Vip 0
GOVORILI SU JOJ DA JE BARBIKA U LJUDSKOM OBLIKU Mimi iz "Velikog brata" danas neprepoznatljiva - probala da postane pevačica, a bila je i voditeljka 14:50 Vip 0
"RAZVALIO BIH TI GLAVU" Stravične pretnje u programu uživo, gledaoci zgroženi zbog ovih reči, nastao opšti haos! 13:40 Vip 0
UŠLA U ELITU NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU Učesnici rijalitija podivljali, atmosfera u Beloj kući tenzična 15:07 Vip 0
''SLAO MI JE FOTKE SVOG PONOSA'' Oglasila se devojka koju je Marko Stefanović muvao, iako je u vezi sa Sanjom Grujić, puče bruka (VIDEO) 15:35 Vip 0
ISEČENE RUKE I NOGE, KRV LIJE NA SVE STRANE! Jezive scene nasilja u rijalitiju, javnost ne pamti ovakvu tuču! 06:30 Vip 0
KARLEUŠA UŠLA U RIJALITI LIMUZINOM Takav tretman niko nije imao, a ovaj ukućanin odmah je iznervirao ponašanjem! (VIDEO) 11:20 Vip 0
NAKON SEDAM GODINA SLOBA RADANOVIĆ IZUSTIO IME KIJE KOCKAR Ovo je bio razlog za prevaru u rijalitiju 21:50 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ PROMENILA LIČNI OPIS! Ovako je izgledala pre rijalitija i svih estetskih zahvata, na ulici je ne biste prepoznali 16:05 Vip 0
,,VOLIM MALO..." Rijaliti zvezda bez dlake na jeziku otkrila šta voli u spavaćoj sobi, sočni detalji ostavili drugaricu bez teksta 11:33
ZBOG VRELE AKCIJE U RIJALITIJU SE OGLASIO BRAT RIJALITI UČESNICE! Pukla bruka, strahuje od osude javnost: ''Imaće razne epitete'' 15:59 Vip 0
UČESNICI RIJALITIJA SU ZA LUDNICU, PRIGLUPA MASA GLEDA TO! Skandalozna izjava Nenada Jezdića: "Uskoro ćemo gledati javne abortuse" 17:15 Vip 3
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0