Huawei nova 9 SE: Elegantan telefon idealan za kreiranje nezaboravnih uspomena
Promo

Ovaj telefon nas je oduševio svojim elegantnim dizajnom, lakim rukovanjem, a pogotovo pristupačnom cenom. A kao najvažnije, ovaj telefon je idealan za sve one koji uživaju u kreiranju fotografija i video snimaka- jer Huawei nova 9 SE nepogrešivo beleži pejzaže i drage momente čineći ih nezaboravnim.

Kamera koja beleži sve do najsitnijih detalja

Huawei ostaje u svom prepoznatljivom stilu, kreirajući pametan telefon koji je funkcionalan, a ujedno sadrži unikatnu pozadinu koja odiše stilom u skladu sa svetskim trendovima. Pored fantastičnih boja u kojima model dolazi - Crystal Blue, Midnight Black i Pearl White , na poleđini telefona pažnju privlači dizajn sa fokusom na dva kruga, u okviru koga se nalaze kamere.

Svaka uspomena može biti sačuvana na kreativan način uz Al Quad Cameru od 108 MP, koja se sastoji od glavne kamere od 108 MP, ultraširokougaonog sočiva od 8 MP, Bokeh sočiva od 2 MP i makro sočiva od 2 MP. Uz ove specifikacije više ne morate da brinete da li je slika uspela. Huawei nova 9 SE poseduje i specijalne dodatke koji omogućavaju da snimate velike pejzaže iz samo jednog kadra - te je sada moguće da slikate širok pejzaž koji obuhvata sve figure u prizoru, istovremeno ih i fokusirajući, što doprinosi punoj jasnoći fotografije. Zahvaljujući moćnom algoritmu za spajanje više kadrova, poleđinska četvorostruka kamera snima živopisno u svakom trenutku, bilo da snimate danju ili noću!

Savršen selfie sa jednim klikom

Huawei nova 9 SE prednja kamera je ono čemu se najviše radujemo jer je opremljen širokougaonom kamerom od 16 MP, to znači savršen selfie i to samo u jednom potezu. Za odličnu sliku više nije potrebno savršeno svetlo jer funkcija Super Night Shot može precizno prepoznati ljudska lica i optimizirati pozadinu.

Uz Petal Clip lako je biti profesionalac u montaži videa

Petal Clip podržava kreiranje videa jednim klikom, mešanjem fotografija i video zapisa, a pored toga predlaže i muziku za pozadinu i teme- kako bi video koji kreirate bio potpun. Koristite ga kako bi kreirali odličan vlog bez imalo napora.

Beskrajan svet aplikacija

Potpun potencijal Huawei nova 9 SE možete dodatno dosegnuti tek kada ga uzmete u ruke i zaronite u svet aplikacija. Upravo ova prodavnica prvo je mesto na kom ćete potražiti i pronaći hiljade globalnih i lokalnih aplikacija. AppGallery je veoma pregledan i sve aplikacije su rangirane po oceni. Drugi način za pretragu jeste Petal Search koji je dostupan na uređaju odmah po njegovom pokretanju. Ukoliko u ovaj pretraživač ukucate naziv aplikacije, pronaći ćete je u sekciji App i preuzeti jednim klikom.

Snažna baterija i super brzo punjenje

66 W HUAWEI SuperCharge tehnologija može napuniti vaš telefon za kratko vreme. Dužina trajanja pauze za kafu ili užinu je sve što vam treba da napunite telo, um i telefon jer se baterija od 0 do 100% može napuniti za samo 38 minuta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading