"ŠTO NIJE PITALA ZVEZDANA KAKAV MU JE SE*S SA MNOM?" Skandalozna izjava Anđele Đuričić zgorzila javnost, svi bruje o ovome
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku emisije "Pitanja novinara" Anđela Đuričić ponovo je uspela nemoguće, da zgrozi javnost.

-Ana je pratila tvoje i Zvezdanovo ponašanje, odlično je prostudirala svaki vaš se*sualni odnos. Kako se osećaš kad ti do detalja opisuje vaš se*s? - pitao je Darko

-Nije mi prijatno da mi ga bilo ko opisuje. Bilo mi je neprijatno, ali želela sam da vidim jer kaže da je ne zanimamo, a zapamtila je svaki detalj i tako demantuje sama sebe. Kad smo imali prvi se*s u sobi ona mi je odmah to u raspravi taj dan prebacila. Meni to nije normalno da mi priča bilo ko, a ne ona, ali to je njena stvar - rekla je Anđela.

-Gledala je napolju tebe koja spavaš sa njenim mužem - rekao je Darko

-Da, ali ona njemu treba da se obrati, a ne meni. Neka pita njega kakav mu je se*s bio sa mnom, kako si je je*ao, ali ne mene. Nisam ja adresa za to. Nije uvek treća strana kriva, imala sam i ja te strane, pa sam direktno sa Zvezdanom pričala jer je meni kriv moj partner. Ne kažem da ja nisam kriva, ali njen prvenstveni krivac je on - rekla je Anđela.

-Da, ali ti si tražila Zvezdanu da napuši Maju - rekao je Darko

-Da, ali nisam njoj došla. Prvo sam mu tražla da prekine komunikaciju sa njom. Ja nisam ni Aleksandri jednu reč rekla već njemu, a sad sa njom ima dobar odnos - rekla je Anđela.

-Ana ti je rekla da nisi posebna ljubavnica već samo jedna u nizu. Da li je tako u tvojim očima? - pitao je Darko

-I dalje sam pri mišljenju da da je neka druga devojka u pitanju ne bi bilo isto. On je prvi rekao da da je sa nekom drugom iz kuće, mogli bi da mu kažu sa kim su ih sve povezivale,a za mene se zna ko sam, šta sam i kakva mi je prošlost - rekla je Anđela.

-A danas smo čuli da si bila sa reperom iz Zadruge - rekao je Darko.

-Laž na svoje ime neću dopuistiti - rekla je Anđela.

RAZOTKRIVENA Isplivao dokaz da je Ana podržavala Zvezdana u kockanju, ovo niko nije očekivao (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading