MARIJA RAZORILA ANĐELU USRED EMISIJE PRED SVIMA "Pored toliko zgodnih i slobodnih, tražiš oženjenog?!" ĐURIČIĆEVA PROPALA U ZEMLJU OD SRAMA
Foto: Alo/Printscreen

U novom izdanju emisije "Magazin In", voditeljka Sanja Marinković ugostila je aktuelne učesnice "Zadruge 6", Maju Marinković, Milicu Veselinović, Aleks Nikolić, Mariju Kulić i Anđelu Đuričić

Kako su mlade zadrugarke odgovorile na pitanje koje tema ove emisije postavlja, a to je "Kako vi merite uspeh u ljubavi?", ostala je i Marija, koja je nakon svog odgovora, ušla u sukob mišljenja sa Đuričićevom, koja je po svaki cenu branila ljubav sa Zvezdanom Slavnićem.

MARIJA RAZORILA ANĐELU USRED EMISIJE PRED SVIMA

Printscreen

 

Marija nam je tu, nema nam Miljane, kako vi Marija merite uspeh u ljubavi - pitala je voditeljka.

- Ja merim uspeh u ljubavi poštovanjem i neodoljivošću. Ja sam 31 godinu u braku, moj muž je meni i sada i u početku isto neodoljiv. To je meni uspeh, jer se i dalje trudi da bude takav. Ona radi suprotno od onoga što sam je učila. Ja ako joj kažem da je ovaj tepih beo, ona će da mi dokaže da je crn - rekla je Marija.

- Kažu da najviše što neko može da izgubi kada su ljubavni odnosi u rijalitijima u pitanju, jeste da izgubi sebe. Marija, evo gledajte njih četiri, kojoj se to dogodilo - pitala je Sanja.

MARIJA RAZORILA ANĐELU USRED EMISIJE PRED SVIMA

Printscreen

 

- Jao da vam kažem Marija, ja u ovim godinama, pa se zaljubim za pet minuta. Strast može da pomuti razum jednoj ženi za pet minuta - rekla je Sanja.

- Bila sam ja u prilici da budem sa muškarcima, ali ja to ne mogu da dozvolim sebi. Ne kažem ja da joj se Zvezdan nije dopao i da nije šarmer - rekla je Marija.

- Nije fizika presudila, nego sve što on poseduje unutar sebe. Ta dobrota, harizma, dobra duša, to je ono što me je oborilo sa nogu i što me obara sa nogu svaki dan - rekla je Anđela.

MARIJA RAZORILA ANĐELU USRED EMISIJE PRED SVIMA

Printscreen

 

- Da li si ti sigurna da sutra neće isto uraditi tebi - pitala je Marija.

Verujte mi da sam sigurna. Po prvi put imam sto posto poverenje u nekog muškarca. Ja mislim da sam ja pronašla sebe - rekla je Anđela.

- Anđela, da li sve pored toliko lepih, zgodnih i slobodnih momaka treba oženjene i zauzete da traže? - pobunila se Marija.

- Ja sebe pronalazim trenutno - rekla je Aleks.

Nema kod nas noviteta. Kada Filip prošara levo-desno, on se vrati kod lemurice, tamo gde mu je i najbolje...- rekla je Maja.

MARIJA RAZORILA ANĐELU USRED EMISIJE PRED SVIMA

Printscreen

 

- Muškarci su zapamtili kakva je Maja, da može da dođe kad hoće i da se vrati i da mogu sa tobom da rade šta hoće - dodala je Marija.

- Ne slažem se, idem srcem. Nije to opravdanje, ali ja sam sa nekim sa kim sam srećna - rekla je Maja.

- Svaka od vas je meni draga na neki način, ali sam mnogo ljuta na njih, jer ne drže do sebe. Očekuju da budem blaga, a kad im dam savet, ne poslušaju - rekla je Kulićka.

VRELA AKCIJA FILIPA I MAJE DOK IH SNIMA KAMERA Bez blama se spustila dole, a onda ga ORALNO ZADOVOLJILA!(VIDEO 18+)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading