STRAH ME JE MILJANE, ONA JE PSIHOPATA Brat Marijane Zonjić progovorio o sestrinom odnosu sa Bebicom
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marijana Zonjić poslednjih dana na meti je kritika zbog drugarstva sa Dalilom Dragojević, ali i bliskog odnosa sa Nenadom Macanovićem Bebicom. 

Iako mnogi misle da se Marijana za ove poteze odlučila kako bi sebi omogućula duži boravak u rijalitiju, njen brat se oglasio i otkrio kako doživljava ovaj odnos.

- Ona i Dalila su bile u nekoj maloj svađi, ali su uvek svoje odnose same sređivale. Što se kadra tiče, Marijana ga ima dovoljno jer je već tri sezone tamo. Marijana koga zavoli i poštuje tu je do kraja za tu osobu ako je ista ne izda - objašnjava Marijanin rođeni brat Radonja Zonjić, koji se osvrnuo i na sestrin prisan odnos sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

STRAH ME JE MILJANE, ONA JE PSIHOPATA Brat Marijane Zonjić progovorio o sestrinom odnosu sa Bebicom

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Sa Bebicom je drugarski super, veza ništa. S obzirom da se Miljana sa njim pomirila, ne verujem ni da će se prijateljstvo nastaviti - priča Marijanin brat, koji se pribojava da će Miljana Kulić iz ljubomore napasti njegovu sestru.

- Miljane me je strah, jer dobro znamo koliko je psihopata. Marijana je sve to iskusila i nadamo se neće ispasti koleteralna šteta - zaključio je Zonjić.

NE JE*EM SE ZA PARE, JANJUŠA SAM BLOKIRALA Sandra Čaprić za Alo! o Maji Marinković, Ani Korać, ali i Marku Janjuševiću

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading