DOBILA PRSTEN OD 35.000€, A TEK KAD ČUJETE CENU NARUKVICE... Ana Korać i Božić provodi okićena poklonima, evo koliko novca je njen dečko iskeširao!
Foto: Youtube/Printscreen

Starleta Ana Korać nedavno se pohvalila besnom mašinom od 200.000 evra, a sada i skupocenim nakitom koji je dobila od dečka.

Tako se u svojoj novoj objavi pohvalila brojnim poklonima od svog dragog, a u pitanju je nakit poznatog brenda čija je cena paprena.

 

 

Narukvica je optočena dijamantima, smaragdima i oniksom, a uz to je dobila i odgovarajući prsten.

Narukvica je oko 100.000 evra, a prsten je oko 35.000 evra.

Snimak je napravila u svom skupom džipu marke "Mercedes", koji je, kako tvrdi, takođe dobila od svog dragog.

Otkako je rešila da promeni život iz korena, Ana Korać je na udaru. Nedavno je od dečka koji joj je najpre kupio BMW M 4, pa za Novu godinu i najnovijeg mercedes džipa kojim se pohvalila na društvenim mrežma zbog čega su mnogi posumnjali da ona zapravo pozajmljuje automobile rešila da takvim spekulacijama stane na put.

Starleta je sada u razgovoru za gorepomenuti list objasnila o čemu se tu radi.

- Nikada se nisam kitila tuđim perjem, pa nemam nameru ni sad. Moj partner sa kojim imam ozbiljne životne planove mi je poklonio auto, cini me srećnom, lepom, zaljubljenom ženom. Svakoj bi devojci poželela da ima muškarca kao ja. Zašto niko komentariše koliko sam srećna ispunjena, voljena žena, nego odmah gledaju materijalne stvari? Znate zašto? Zato što ih samo zanima ko mi je to kupio. Videćete kada se budemo venčali - porucila je Koraćeva.

Otkako je srećna u ljubavi sa uspešnim biznismenom Ana se smirila, sredila svoj život i veruje da će uskoro postati majka devojčice.

- Vreme mi je da se ostavrim u najvažnijoj životnoj ulozi. Imam mirnu luku i mom dečku želim da rodim najlepšu devojčicu. On je dečko za primer i neko ko je ulepšao moj život - zakljucije ona.

NASTAVILI SMO OBIČAJ MOG POKOJNOG OCA ZA BOŽIĆ Sanja Marinković otkrila kako provodi praznike, a ovo joj je bio najemotivniji trenutak!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mila

07.01.2022 22:55

DA LI NEKO MOZE DA JOJ KUPI MALO MORALA

Milorad Atlija

07.01.2022 22:56

toliki novac za bljuvotine, taj ima temoereturu u mozgu ili ga nema miloradatlija@gmail,com