DA PROPADNEŠ U ZEMLJU OD STIDA! Urnebesan peh Ive Grgurić na snimanju emisije
Printscreen

Pred sam početak emisije, gošća Iva Grgurić, koju su ugostili voditeljski dvojac Jelena Pešić i Stefan Milošević Panda, poznatiji kao Panda, imala je jedan mali peh.

DA PROPADNEŠ U ZEMLJU OD STIDA! Urnebesan peh Ive Grgurić na snimanju emisije

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Iva je došla u zavodljivoj i atraktivnoj kombinaciji koju je činila crna suknja i crni gornji deo. Tom prilikom, Ivi je pukla suknja na nezgodnom mestu, a onda je, vidno uzrujana zbog celokupne situacije, tražila pomoć od svih pristunih kako bi rešila situaciju, pa je u pomoć pristigao zgodni snimatelj, koji joj se našao u nevolji. Ubrzo je dotrčao i Panda, a zajedničkim trudom uspeli su da pomognu Ivi.

Rešila je situaciju sa suknjom, dovoljno da može da nastavi sa gostovanjem u večerašnjoj emisiji.

MILICA UVALILA MENSURA U PROBLEME Zadrugar eksplodirao i sve joj sasuo u lice

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ceca

26.10.2021 10:58

Zar ova devojka i dalje gostuje po tv emisijama? Nigde stida, nelagode, dostojanstva... Kakav je ivo karakter? Trapava je uvek bila i u Zadruzi, pucala odeća na njoj,ispadalo joj iz usta dok halapljivo jede a ujutro kad bi ustala bez šminke i neočešljana izgledala je krajnje zapušteno i podbulo.Ostale lepe devojke poput Lune, Maje, Mine, Ane, Jovane Lj., Maje Alenove i još neke su lepe i blistaju i bez grama šminke na sebi kad ih probudiš iz sna.