ISPLIVALE SANDRINE FOTKE PRE OPERACIJA! Bivša zadrugarka potpuno raskrinkala Čaprićevu i stala u Majinu odbranu, pljušte uvrede!
Printscreen

Sandra Čaprić i Maja Marinković uveliko ratuju od Filipa Cara. Pevačica je digla veliku prašinu pojedinim izjavama, koje su mnogi shvatili kao direktnu provokaciju na račun Maje, u čiju je stranu sada stala njena drugarica Ermina Pašović.

Naime, ona je objavila stare Sandrine fotke i uporedila tadašnji sa sadašnjim izgledom, te istakla da je ona poslednja koja može Maju da proziva da je plastična, budući da je i ona, kako tvrdi, svoj fizički izgled menjala kod plastičnog hirurga.

Printscreen

 

- Šta reći, a ne zaplakati?! Ja nemam ništa protiv operacija i treba svako ko je nezadovoljan svojim izgledom... Ali nazivati nekog drugog "plastičnim", a pritom sam isto raditi na sebi je odvratno! Ne prozivaj druge kad si sam isto radio - odbrusila je Ermina Čaprićevoj.

Podsetimo, jutros su se Sandra i Filip konačno prepustili strastima i ljubili naočigled svih zadrugara, a videćemo kako će Maja reagovati na sve ovo.

MILJANA PROGOVORILA O BOLESNIM RODITELJIMA I POVRATKU U RIJALITI Zola pije trodone jer nema para za drogu, najviše me boli što je sa mnom bio iz koristi

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading