ASMIN I MAJA PRISNO POZIRALI Odlučili da sukobe ostave u ovoj godini, Alibaba je ne ispušta iz zagrljaja! 22:10 Vip 0
KO JE MISTERIOZNI BRAZILAC KOG POVEZUJU SA MAJOM MARINKOVIĆ?! Ima kolekciju luksuznih kola, a preživeo je stravičan udes! (FOTO) 18:10 Vip 0
OTKRIVENA JOŠ JEDNA AFERA MAJE MARINKOVIĆ Vešto krila da je bila sa bogatim i zauzetim ocem učesnika Elite! 17:30 Vip 0
MAJI MARINKOVIĆ SLEDI TUŽBA Takmičar će joj uzeti do poslednjeg dinara, ovo nije smela da uradi! 16:00 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ KAŽNJENA Rijaliti učesnica doživela pomračenje kao nikada do sada, skočila na njega, pa usledio horor 08:40 Vip 0
MAJA I LUKA U ŽESTOKOM ZBLIŽAVANJU! Vujović ne skida ruke s nje, Marinkovićeva šokirala priznanjima! (FOTO) 00:40 Vip 0
HAOS U BELOJ KUĆI OD RANOG JUTRA Maja i Miljana žestoko zaratile i to oko samo jedne stvari 14:30 Vip 0
ASMIN DURDŽIĆ KONAČNO RASKRINKAN Nakon Stanijine šut-karte i obnove romanse sa Aneli, otkrivena istina! 16:50 Vip 0
TAJNI ŽIVOT STANISLAVA KROFAKA Maja Marinković ga totalno raskrinkala, ovo niko nije mogao ni da predpostavi! (VIDEO) 22:40 Vip 0
"VIDI SE TUGA U OČIMA" Dok Asmin menja devojke u Eliti, Stanija mu javno postavila pitanje koje sve šokiralo! (FOTO) 17:20 Vip 0
MAJA I LUKA SVE BLIŽI Evo šta je Vujović uradio čim je otvorio oči, Aneli će čupati kosu sa glave! 11:40 Vip 0
MAJA RAZOTKRILA STANISLAVA KROFAKA! Išao u svinger klubove, varao je iza leđa, ona sve saznala i napravila opšti haos! 00:30 Vip 0
STAVLJENA JE TAČKA Asmin Durdžić doneo konačnu odluku kada je ona u pitanju, a svi su mislili da će biti zajedno 16:40 Vip 0
RASKRINKALA GA POTPUNO! Asmin otvorio srce, Maja Marinković mu se osvetila, Stanija upletena u haos! 01:45 Vip 0
"SRAMOTA ME JE BOGA I NARODA" Asminov otac šokiran njegovim ponašanjem, otkazao novogodišnju posetu u Eliti: "Kakva Maja, ona je gora od Aneli" 00:15 Vip 0
MAJA I ASMIN ULAZE U VEZI Skovan pakleni plan, kamere sve snimile: "Ako bude sa mnom, može da pobedi..." 10:20 Vip 0
"MAJA ME JE TOLIKO POVREDILA, OVO NE OPRAŠTAM" Asmin pred kamerama otkrio šta mu je uradila Marinkovićeva 11:55 Vip 0
STRAH ZA DETE I BORBA ZA GOLI ŽIVOT OBELEŽE TE ZAUVEK: Jelena Trivan, direktorka M:tel-a „U RINGU“ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
PANIKA U ZEMLJI U KOJU RADO IDU SRBI Nevreme izazvalo poplave i klizišta - naređena hitna evakuacija 15:57 Vesti 0
UMRO SIN POZNATE GLUMICE U 31. godini iznenada izgubio život, njegova dobra dela će živeti zauvek 14:36