VERIĆEMO SE U DUBAIJU! Stefan i Dragana šokirali odlukom, otkrili planove za budućnost, a slučajno potvrdili i vezu svojih bivših cimera!
Alo!/Kristijana Ćaćić

Venčanje bivših zadrugara Maje Alena je okupilo mnoge bivše cimere i učesnike Zadruge, a na slavlje su pristigli i novopečeni ljubavni par, Stefan Šebez Dragana Spasojević i tom prilikom otkrili sve o budućim planovima.

- Pa, nismo još razmišljali o tome, ali neka sve ide spontano, kao što smo i mi, tako smo i ušli u vezu - odgovorio je Šebez.

Kad ćeš da je zaprosiš?

- U Dubaiju - našalila se Dragana.

- Joj pa ne znam, krenuli smo da živimo zajedno. Sve je lepo, ljubav cveta, tako da videćemo, naravno, prvi korak smo načinili - otkriva Stefan.

Da li ste prevazišli sve probleme iz "Zadruge"?

- Slažemo se, uglavnom jesmo, svi probleme smo ostavili iza nas - istakao je Stefan.

VERIĆEMO SE U DUBAIJU! Stefan i Dragana šokirali odlukom, otkrili planove za budućnost, a slučajno potvrdili i vezu svojih bivših cimera!

Alo!/Kristijana Ćaćić

 

Sada će uslediti susret i sa Ivanom Marinković.

- Jao, predivno! Jao, baš sam je poželela. Jedva čekam da ih sve vidim. Šalim se, ne razmišljamo o nebitnim ljudima, došli smo da podržimo ljubav, sa Majom sam uvek bila dobro, ona je divna devojka - odgovorila je Dragana.

Maja i Filip Car su nedavno bili sa vama zajedno.

- Nisu oni u vezi... Bili su u Novom Sadu, ali nisu u vezi - kaže Šebez, ali Dragana se ubacuje:

- Ma... Ljubav cveta - rekla je ona, pa potvrdila da su Maja i Car ipak zajedno.

ALEN I MAJA IZGOVORILI SUDBONOSNO DA! Luna snimila trenutak koji je raznežio sve prisutne, Đoganijeva nije mogla da kontroliše emocije!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading