ALEN I MAJA IZGOVORILI SUDBONOSNO DA! Luna snimila trenutak koji je raznežio sve prisutne, Đoganijeva nije mogla da kontroliše emocije (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Luna Đogani i Marko Miljković takođe su gosti na Alenovoj i Majinoj svadbi, a rijaliti zvezda je sada i snimila trenutak kada su mladenci izgovorili sudbonosno da.

Trenutak koji je Luna podelila raznežio je sve, a to je kada su Maja i Alen razmenili prvi bračni poljubac, snimci su osvanuli na Instagramu, a pratioci ovog para oduševljeni su što su videli srećne trenutke rijaliti para.

Veliki broj zadrugara i zadrugarki je došao da upriliči njihov dan i oni od jutros objavljuju na društvenim mrežama svaki detalj sa svadbe Maje i Alena.

Podsetimo, Maja i Alen započeli su romansu u rijalitiju kada je ona raskinula veridbu sa Jovicom Putnikovićem. Mnogi su osporavali njihovu vezu koja je ipak opstala i van rijaliti programa, pa je sada njihova ljubav krunisana brakom, a uskoro će dobiti i bebu.

SLAVLJE MOŽE DA POČNE Luna i Marko stigli na Majino i Alenovo venčanje, Đoganijeva blista u haljini, a mladencima su poručili veoma bitnu stvar!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading