NJOJ TREBA ŽENA, A NE KENAN! Bivši zadrugar osuo paljbu po Rialdi, a svi čekaju njenu reakciju na ove skandalozne optužbe!
Printscreen

Lepi Mića i Rialda Karahasanović ne prestaju da se prepiru ni nakon napuštanja imanja u Šimanovcima, a Mića je ponovo bio britkog jezika otkrio sve detalje njihove svađe i poslao bivšoj zadrugarki brutalnu poruku.

- Mislim da Rialda očigledno ne kapira ono što ja pričam. Jednostavno izaziva i želi sukob. Ja sa njom sukob ne želim, ona mene ne interesuje u životu, ona mi je nebitna ličnost, ali čim je ja spomenem u bilo kom kontekstu, ona kreće da me vređa. To je jako ružno - kaže Lepi MIća.

Printscreen

 

- Mislim da njoj treba dobar k*rac. Ona ima muškarca, ali nema dobar k*rac. Ili njoj ne može pomoći ni dobar muškarca, ni dobar k*rac, nego joj fali žena. Ja joj preporučujem ako ne može baš da nađe kod svog dečka, onda neka nađe neku ženu da je dobro izj*be ne bi li joj bilo lakše. Njoj to fali... Jer očigledno muškarac joj ne može ništa – priča poznati zadrugar, pa nastavlja:

- Meni neke stvari nisu jasne, ne znam zašto me proziva... Verovatno sam ja bio u pravu, ona se hvali svojom vezom, ali je jako nervozna. Znači kad hvališ svoju vezu, a nervozna si, onda ti fali dobar k*rac, trebalo bi time da se pozabavi. A ako ni tu ne bude imala sreće, ostaje joj da nađe dobru ženu. Ja ničiji nisam sufler, ali biću njoj sada, neka se dobro izj*be. Ja joj želim svu sreću ovog sveta i da konačno bude zadovoljna i raspoložena, ja ništa ne mislim loše - zaključuje Mića.

SLAVLJE U DOMU IVANE ALEKSIĆ Posle dugo vremena ima razloga za radost!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mrljav

16.08.2021 22:37

Kenan Rijaldi pristaje kao neka uporna fleka na haljini.