KAKO GA NIJE SRAMOTA! Vladimir Tomović opleo po Pinku, bivši zadrugar svojim skandaloznim ponašanjem nastavlja da šokira! (FOTO)
alo.rs/Instagram/printscreen

Bivši zadrugar Vladimir Tomović rešio je da završi sa svojom rijaliti karijerom, a otkako izjavljuje skandalozne stvari na račun iste te produkcije koga ga je proslavila, redovno je u žiži interesovanja.

Naime, Vladimir se ponovo oglasio na svom Instagramu i opleo po produkciji i svima koji ga pominju ne suzdržavajući se da oplete po onima koji su ga vinuli u zvezde.

KAKO GA NIJE SRAMOTA! Vladimir Tomović opleo po Pinku, bivši zadrugar svojim skandaloznim ponašanjem nastavlja da šokira! (FOTO)

Printscreen

 

- Pišete mi da me pominju na Pinku u vezi rijalitija. Imam previše obaveza trenutno. Ne sumnjajte da, kada dođe vreme, pozabaviću se sa svima... Oči u oči. Do tada neka laju i reže - poručio je on.

Podsetimo, kako se peta sezona popularnog rijalitija bliži, nagađa se da će se Tomović vratiti na imanje, kako bi isplatio dug. Ipak, on je čvrsto rešio da više ne bude deo rijalitija, što svojim skandaloznim izjavama i pljuvanjem produkcije redovno potvrđuje.

- "Kako ga nije sramota", "Nema kraja njegovom bezobrazluku", "Sramota da tako priča za one koji su ga proslavili" - bili su samo neki od komentara na račun kontroverznog zadrugara.

SREĆI NEMA KRAJA! Milica Kemez objavila fotografiju i prelepe vesti, zadrugarka konačno može da predahne

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Đoka

03.08.2021 22:58

Vladimira su uvek nepravedno izbacivali iz Zadruge. Sramota je na Pinku, I ne treba da im oprosti.

Ris

03.08.2021 23:04

Ma čovek sigurno zna nešto o muljanju na punku.

Aca

05.08.2021 00:02

Kao prvo Vladimir je to napisao za Micu koji ga pljuvao u Narod pita na Pinku a ne o produkciji i nemojte da pisete nesto ako niste u toku!! Vladimir gromada 👑