OTKRIO KO MU JE FAVORIT! Oglasio se Tomović pred finale Zadruge i žestoko opleo po produkciji, a ovo je razlog zašto ne dolazi u Šimanovce (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Diskvalifikovani Vladimir Tomović od kako je napustio imanje nakon skandaloznog i bahatog ponašanja ne prestaje da šokira javnost svojim komentarima i napadima na produkciju.

Ovoga puta se oglasio i opleo ponovo po produkciji, otkrio ko mu je favorit i istakao da neće dolaziti na finale samo iz jednog razloga.

OTKRIO KO MU JE FAVORIT! Oglasio se Tomović pred finale Zadruge i žestoko opleo po produkciji, a ovo je razlog zašto ne dolazi u Šimanovce (FOTO)

Printscreen

 

- Ne pitajte me zašto ne gostujem po emisijama i zašto neću biti na finalu. Ja sam diskvalifikovan tako da za te manifestacije ne dobijam pozivnice. Stvarno diskvalifikova, ne kao njihove marionete. A kada je glasanje u pitanju neću poslati ni jednu poruku. Da ima šanse poslao bih poruku da ona budaletina od Filipa Cara pobedi jer mi je tog konja žao, najbolji je tamo i bio je uz mene kada mi je bilo najteže, ali nema šanse. Svako dobro - napisao je Tomović ponovo prozivajući produkciju koja ga je hranila hlebom toliko godina.

Podsetimo, Tomović je uporno vređao produkciju i ponižavao nakon čega je izbačen iz rijalitija i izrečena mu je određena svota novca koju moja da plati.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
BOBA

10.07.2021 15:51

UMRO BI OD GLADI DA MU NIJE PRODUKCIJE.

marko markovic

10.07.2021 17:04

tomovic je u pravu, miljanu i kristijana krimialca su stitili za puno gore stvari koje su radili i pricali, kristijan je diskvalifikovan zbog nasilja i onda se poslije pojavi kao gost u studiju, bez presedana, nisam bio za tomovica ali je sad u pravu sto posto

Dragan

10.07.2021 19:43

Vidi se da iz biblioteke nisi dosao.