ONA JE ROMKINJA, TO JE KOD NJIH NORMALNO! Skandalozna izjava Marije Kulić na račun maloletne Milice Veselinović, a tu se nije zaustavila!
Foto: Youtube/Printscreen

Marija Kulić poznata je kao neko ko se ne libi da javno iznese mišljenje o svakom učesniku, a ovog puta se nameračila na Mensura i Milicu, pa je sada komentarisala njegov tajni plan.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ako mene pitate on nikada nije preboleo Minu Vrbaški, mada i sa njom je bio zarad popularnosti i slave, on zna da mora sa nekim da se uhvati da bi došao do samog finiša. Ovo sada što radi sa ovom malom Milicom, uopšte nije ljubav, a i pre svega, koje to devojke stupaju u odnos tako mlade, ona je romkinja, a to je kod njih sasvim normalno. Previše je on zaglibio sa njom, ostavio bi je sigurno, da su izvan rijalitija, ali sada zna, da ako to uradi, da će ga javnost brzo osuditi, a ovako mu dođe super priča za rijaliti, ali to ne pije vodu, njegove namere su vidljive - istakla je Kulićka.

TOJ KU*VETINI IMAM SVAŠTA DA KAŽEM! Marija Kulić ulazi u Zadrugu da se obračuna sa Dalilom, a konačno je otkriveno i kada!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Raša

07.11.2021 18:57

Reče Marija iz Romskog naselja, čija je najmlađa Ćerka kao maloletna išla sa profesorom u medicinskoj školi u Nišu, veoma realno.