SESTRA JOJ JE I NAJBLIŽA SARADNICA, A NIKO NE ZNA DA POSTOJI Dragana Mirković je svetski poznata, a evo ko je njena najrođenija!
E-STOCK/Miloš Rafailović Raf

Rođena sestra Dragane Mirković veoma retko se pojavljuje u javnosti, ali je pevačicina bliska saradnica.

Pevačica je izuzetno vezana za svoju sestru Dušicu Krumov. Naime, sestra Dragane Mirković do te mere liči na pevačicu, da bi se moglo pomisliti da su bliznakinje. Dušica se ne pojavljuje i ne eksponira u javosti, te i malo ko zna da je sestra popularne folk zvezde.

SESTRA JOJ JE I NAJBLIŽA SARADNICA, A NIKO NE ZNA DA POSTOJI Dragana Mirković je svetski poznata, a evo ko je njena najrođenija!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Iako su udaljene stotinama kilometara, Dragana i Dušica velika su podrška jedna drugoj. A Dušica je pevačici praktično desna ruka s obzirom na to da je upravo ona prvi čovek pevačicine televizije u Požarevcu, te je uvek uz nju.

Inače, Dušica je o sestri govorila sve najbolje. Svojevremeno, tokom gostovanja na jednoj televiziji sestra Dragane Mirković otkrila je detalje iz njihovog detinjstva, rekavši da je Dragana bila odličan đak, da je stekla Vukovu diplomu, te da se isticala po učenju i po talentu, ali i da je veoma volela i folklor.

BONUS VIDEO:

VELIKO SLAVLJE U DOMU SEKE ALEKSIĆ Pevačica dekorisala celu kuću, a muzika ne prestaje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading