Samir Ramović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Rijaliti učesnik i pevač Samir Ramović napustio je sinoć Elitu, a odmah nakon izlaska progovorio je o svojim emocijama prema Mileni Kačavendi.

On se dotakao i brojnih ukućana, ali je svima za oko zapala rečenica koju je izgovorio za Mensura.

Samir je otkrio i kada će se videti sa decom, ali i da ga je zvala bivša supruga.

- Dobro sam. Svima govorim da sam odslužio vojni rok, pošto već nisam služio vojsku. Malo sam umoran i neispavan. Procenti u glasanju govore da ja nisam čovek za ovaj projekat. To, naravno, ne govori ništa loše o samom projektu, ali ja jednostavno nisam mogao da se naviknem na ljude koji vole da se svađaju. Sada, kada sam se izuzeo iz svega toga, vidim greške koje sam pravio, ali ja tamo nisam mogao ništa da glumim - rekao je Samir na samom početku, a dotakao se i Milene Kačavende.

Milena Kačavenda i Samir

Printscreen

 

- To je sve počelo lepo i spontano, a na kraju nismo bili u dobrim odnosima. Ipak se lepo pozdravila sa mnom. Sa njene strane je svakako bilo emocija, a moje su bile toliko jake da povremeno nisam mogao da ih kontrolišem. Zbog toga sam pokleknuo nekoliko puta. Imao sam predrasudu, pre ulaska, da ne može nijedna žena da mi se dopadne tamo, ali onda se desilo to sa njom. Privukla me je kada mi je, u toj našoj blizini, pokazala svoju drugu stranu koja se razlikuje od one koju predstavlja svima. Ima i toga da je njoj prijalo da ostane "u priči" nakon što je iscrpela sve teme za Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića, ali je želela da sve to ostane u nekom normalnom domenu - rekao je Samir, pa otkrio kako je protekao susret sa decom nakon što je izašao iz "Elite".

- U "Eliti" mi je bilo teško jer sam često mislio na decu. Kad sam izašao njihova majka me je pozvala na video poziv. Svi smo plakali. Imam još neke obaveze ovde oko intervjua, ali jedva čekam da odem da ih vidim i da ih zagrlim, izljubim i da zaspim sa njima. Ja sam ušao u "Elitu" da se promovišem kao pevač, ali su mi svi zamerili da nemam energiju za to. Na meni je sad da pokažem da li ću iskoristiti popularnost koju sam stekao - rekao je Samir, pa se osvrnuo na Mensura.

Samir Ramović

Preentscreen

 

- Bilo je osetno da se Mensur povukao i da je brojao dane do izlaska u sebi. Shvatili smo svi da je to dogovoreno u ugovoru, ali kako ne smemo da pričamo o tome nisam ga ništa o tome pitao. Čuli smo se kada sam izašao. Rekao mi je: "Gde si, brate? Jesam li ti rekao da tamo ne mogu daleko da doguraju dobri momci!". Drago mi je što se on vratio sebi i svom životu jer mu u "Eliti" ništa nije prijalo. Kačili su se svi na njega bez potrebe - rekao je Samir za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading