Uroš Anđelić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Sinoć je "Elitu" napustila učesnica Vivien Kurtović, a u studio u Šimanovcima pojavio se, kao gost, kontroverzni učesnik rijalitija i unuk našeg poznatog folkera.

U pitanju je Uroš Anđelić, kojeg je voditeljka ugostila u Šimanovcima kao podršku Teodore Delić.

Uroš unuk pevača Ere Ojdanića, a takođe je bio učesnik rijalitija ''Parovi''.

Njegov poznati deda komentarisao je unuka dok je on boravio u vili "Parova":

- Moj unuk je moja škola, tako da ćete da vidite kako pravi zavodnik barata sa ženama! Uroš će uvek za sve da ima moju podršku, a normalno je da ću da ga hrabrim da počne da osvaja žene! Bolje to nego da se bije i svađa po rijalitiju. Mene već svi poznajete, ja sam stari vuk i možda se i za mene nađe neka teta sa kojom ću da se provodim u "Parovima". Ostaje da vidimo - rekao je folker u jednom intervjuu pre nego što je njegov unuk ušao u "Parove".

Podsetimo, Uroša su dovodili u vezu sa elitnom prostitucijom koja je jedno vreme drmala estradu i medije. On je tada bio i priveden, a u istu aferu bile su umešane i Nataša Šavija i Sanja Stanković koje su demantovale navode da imaju ikakve veze sa tom pričom.

Podsetimo, Vivien Kurtović je jutros napustila Belu kuću. Ona je dobila najmanji broj glasova od svih nominovanih takmičara za ovu nedelju.

- Ja sam bila u nekoj depresiji, ali sve bi se to promenilo kada bih se sada vratila u Elitu - rekla je Vivien.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading