Anita i Matora
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Bivši zadrugar Miljan Vračević tvrdi da su i Anita i Matora prevaranti i da su spremne na sve zarad para! Naime, on tvrdi da u rijalitiju obitava polusvet i da više nikada neće ući, te da je njegova misija što se toga tiče završena.

- Matora nema težinu, ona se godinama pojavljuje sa istim pričama. Javno mnjenje je prezasićeno njihovim temama. Ta njena priča sa Anitom je čisto foliranje, šta kao, Matora je zavolela Anitu posle tri meseca - započeo je Miljan i dodao:

- Anita je profil devojke, videli smo ko je i šta je... Prvo Zola, pa Marko Marković i onda Matora potroši 20.000 evra za svadbu... Ma daj! Ko je nju terao da uzima onoliku vilu za svadbu, to je budalaština.

- Priča se i kao o nekim Matorinim parama, koje bre ti pare zarađuješ?! Ima frajera po Beogradu koji bi Aniti dali para za nedelju dana koliko joj Matora daje za godinu. A kakav je profil prijatelja Matora imala u prošloj sezoni, dobro je i prošla. Nju su drugari njeni savetovali da to uradi, bili su i na svadbi, sve o njoj govore njeni izbori. A ako je prevara, Matora je uvek podržavala prevare, i ako joj se desilo, nije se desilo bez razloga. Ona je prošle godine bila glavni inicijator cica-mace između Zvezdana i Anđele. Ma sve su to foliranti, da sad sednu golom gu*icom na žar, ja im ne bih verovao - zaključio je Miljan na Hype TV.

Podsetimo, sve je počelo kada se oglasila Matea Car, devojka sa kojom se Anita dopisivala na dan venčanja. Ona je otkrila da se Anita tajno dopisivala sa njom i obelodanila poruke javno. Matora je ove informacije saznala tek u Eliti, nakon čega je nastao opšti haos, budući da je Anita, između ostalog, pisala i da ne zna zbog čega se udaje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading