KATARINA I MARKO GOBELJIĆ STIGLI NA SLAVLJE POVODOM ŽENIDBE ĐANIJEVOG SINA Pevačica otkrila jednu tajnu, a evo šta će pokloniti mladencima! (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Privatna arhiva

Marko Trajković, mlađi sin folkera Radiše Trajkovića Đanija, na večnu ljubav se danas i pred Bogom zakleo svojoj izabranici Minji.

Nakon crkvenog venčanja upriličili su gala svadbena fešta u jednom poznatom beogradskom hotelu, na koji je Đani pozvao brojne prijatelje i kolege sa domaće estradne scene.

Među prvim estradnjacima, stigli su Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić. Društvo im je pravio pevačicin otac, a ona je zablistala u prekrasnoj haljini, koja jij je stajala kao salivena.

Fudbaler je izabrao crno odelo koje je razbijeno belom košuljom, te nije zaostajao od supruge kada je elegancija u pitanju.

- Uvek se radujem ovakvim slavljima, jedva čekam da se slavi ljubav. Danas slavimo Markovu ljubav. Njega poznajem od njegove pete godine. Đani i moj tata su pobratimi. Naravno da ću zapevati na slavlju - rekla je pevačica, a potom dodala da im je kao svadbeni poklon donela koverat.

HITNO POKRENUTA PETICIJA ZA GAŠENJE Evroviziju trese skandal neviđenih razmera, pobeda Švedske naišla na osudu i raskrinkavanje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading