JEREMIĆ NA KVARNO UZEO ČAK 12 MANDATA: Vuk Đilasa poredi sa žabom, a ošišao ga ko ovcu!
Foto: Ilustracija

Jeremićeve izjave šokirale su opozicionare, koji poručuju da predsednik Narodne stranke pokušava da oblati svog kolegu da bi se domogao njegovih simpatizera, saznaje Alo! iz dobro obaveštenih izvora.

- Vuk je Đilasa uporedio sa žabom, a narodski rečeno, ošišao ga je kao ovcu. On se tokom kampanje pravio mrtav, nije se nigde pojavljivao, a nakon izbora je dobio 12 mandata, i sada pljuje po ljudima koji su mu ih obezbedili - tvrde naši sagovornici, i dodaju da će se sukob Jeremića i Đilasa, odnosno njihovih poslanika, rasplamsavati u Skupštini Srbije.

JEREMIĆ NA KVARNO UZEO ČAK 12 MANDATA: Vuk Đilasa poredi sa žabom, a ošišao ga ko ovcu!

Foto: Printscreen

 

Borko Stefanović, zamenik predsednika SSP, pre nekoliko dana žestoko je isprozivao Jeremića.

- Dali smo mnogima ono što ni na kalendaru nisu mogli da vide, ni na televiziji, a na našu štetu jer su hteli da konzumiraju svoju lažnu veličinu! Koju su lažno stekli. Sad im se probudila veštački kreirana savest, pa nam mere opoziciona krvna zrnca - poručio je on gostujući u emisiji „Utisak nedelje“.

Na voditeljkino pitanje na koga tačno misli, Stefanović je odgovorio:

- Znaju oni kome se obraćam. Ti neki ljudi koji mesec dana prolaze kroz TV studija mere naša krvna zrnca, dovode u pitanje naše opoziciono opredeljenje. Među njima je Vuk Jeremić.

Podsetimo, predsednik Narodne stranke je ocenio da je na političkoj sceni Srbije započeo prelazni rok u kojem će neke, kako je naveo, „zvezde“ preći u tabor večitih rivala.

- Svedoci smo procesa strateške prekompozicije političke scene u Srbiji, slične onoj koja se dogodila 2008. godine ili 2012. Oba puta je žaba javnog mnjenja, kao i sada, kuvana mesecima da bi se umanjio šok od „prelaznog roka“ - rekao je Jeremić u Nišu.

Đilas se nada pobedi u Beogradu,
svi ga zezaju!

Dragan Đilas, predsednik SSP, izjavio je da na novim izborima u Beogradu, bili oni u decembru ili martu, očekuje još veću razliku u korist opozicije i smenu vlasti u prestonici. Ta izjava naišla je na brojne šale na njegov račun.

„Đilas, kao i obično, ima tačna i pouzdana istraživanja“, poručio je na Tviteru Milenko Jovanov, aludirajući na to što su se sva Đilasova istraživanja pre izbora pokazala kao netačna.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading