BAGERITA DUŠKO ZVERSKI PRETUČEN I UNAKEŽEN Prokiću se lekari na VMA bore za vid, a đilasovac koji ga je pretukao slavi se kao junak! (VIDEO)
Privatna arhiva

Duško je premlaćen samo zato što se svojim bagerom u radno vreme kretao po magistralnom putu, a onaj koji ga je pretukao sada se proglašava za junaka dok ga žuti sud pušta na slobodu!

Nebojša Zelenović, lider ZZS i bivši gradonačelnik Šapca, najavio je svojim pristalicama puštanje  đilasovskog batinaša Dragana Milovanovića da se brani sa slobode. 

- Zelenović je svojima rekao da je sve već završeno sa sudijom i da će Crni biti pušten. Rekao je i da će biti organizovan skup podrške Crnom - prenosi naš izvor.

Kako saznajemo, ova informacija se brzo raširila po Šapcu i razbesnela je narod koji ne može da veruje da se batinaš proglašava za junaka.

Zelenović je na svom Tviter nalogu najavio oslobađanje Dragana Mlanovića Crnog, navodeći da je za njega obezbeđen tim od 5 advokata. 

Podsetimo, žuti krvoloci naneli su čoveku teške telesne povrede i zatvorili mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji, ne znajući da su mu to pravo oduzeli žuti batinaši. 

Đilasovski huligani su u subotu u Šapcu krvnički napali radnika koji je branio svoju imovinu. Ipak, na đilasovskoj N1 vest u kojoj je bagerista, radeći svoj posao, štitio imovinu svoje firme koja mu obezbeđuje egzistenciju, predstavljena je kao da je radnik kriv što nije mogao da prođe od grupe huligana koja je blokirala saobraćaj. Ipak, kao i uvek, đilasovski mediji su izvrnuli istinu, te pokušavaju da poštene građane predstave kao huligane.

Kako se na snimku do kojeg je naša redakcija došla jasno se vidi da su nasilje izazivali učesnici protesta - Vladimir Terzić, advokat Vladimira Vuletića, besno je gađao automobil koji je pokušao da prođe, dok pored njega stoji saradnik Nebojše Zelenovića. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
manja

29.11.2021 12:41

Sramota sta rade. I oni hoce vlast? Nece nikada..

TM

29.11.2021 15:07

Za osudu je Djilasovski plan. Prebacivanje lopte i nasilje je njihova slika.

Nevena

29.11.2021 16:28

Сваки облик насиља треба осудити и санкционисати!