OTKRIVENO KO ZAISTA KONTROLIŠE MEDIJE U SRBIJI Posle Đilasa, i Jeremić "priveo" novinarku u kafić! (FOTO)
Objektiv

 

Novinarka i urednica emisije “Pravi ugao” na RTV-u, Ljubica Gojgić uslikana je u jednom kafiću sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem. Ona je “uhvaćena” sa opozicionim političarem nakon emisije. Gojgićeva prati stil svoje koleginice sa televizije Nova S, Jelene Obućine koja je na isti način bila “privedena” od strane lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

S obzirom na stalne neosnovane napade opozicionih struktura u Srbiji, predvođene Draganom Đilasom, kako su u Srbiji mediji kontrolisani u korist vlasti, nakon ispada Đilasa i Jeremića, postavlja se pitanje ko zaista kontroliše medije u Srbiji?

Kako to da predsednik Vučić nikada ne vodi novinare u kafiće posle emisija? Zašto on, za kog neosnovano i nedokazano svakodnevno izmišljaju da medije u Srbiji drži u šaci, ne izađe na piće kao Đilas sa Obućinom i Jeremić sa Gojgićevom.

OTKRIVENO KO ZAISTA KONTROLIŠE MEDIJE U SRBIJI Posle Đilasa, i Jeremić

Objektiv

 

Kako se može videti na fotografiji, Jeremić se nakon emisije očigledno konsultuje sa Ljubicom Gojgić da li su uradili sve kako treba, piše Objektiv.

Pa neće biti da Vučić kontroliše medije i pitanja u Srbiji nego upravo oni, za šta već postoji nebrojano dokaza.

Podsetimo, Jeremićev “Izlazak” sa Gojgićevom nije prvi skandal koji je došao iz redova opozicije. Novinarka i voditeljka Njuz Maks Adrije, televizije pod uredničkom kontrolom Dragana Đilasa, Jelena Obućina “uhvaćena” je nedavno u jednom kafiću upravo sa liderom Stranke slobode i pravde.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading