Kosmet
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ DOPISNISTVO KIM/bs

"Policijska stanica u Zubinom Potoku nalazi se u privatnom objektu za izdavanje koji nije ispunjavao uslove za pružanje usluga građanima i za rad policijskih službe. Ovako je Kosovska* policija na vreme pokrenula procedure za poboljšanje infrastrukture (izgradnja novog objekta) u Zubinom Potoku. Što se tiče postupaka izgradnje objekta SP Zubin Potok, koji su odavno započeti, ispoštovani su svi odgovarajući proceduralni i zakonski koraci", navodi se u saopštenju tzv. Kosovske policije objavljenom na Fejsbuku.

Tzv. Kosovska policija takođe navodi da su 23. oktobra dobili građevinsku dozvolu za izgradnju objekta prema Memorandumu o razumevanju potpisanom 10. decembra 2021 između policije i Agencije za civilnu registraciju.

Poručuju će nova policijska stanica služiti čitavoj zajednici bez razlike.

"Policijska stanica i policijski službenici koji će tu raditi (Zubin Potok) služiće čitavoj zajednici koja živi na tom području i nema nikakve veze sa drugim svrhama o kojima spekulišu pojedinci ili srpski politički subjekti", saopštili su iz tzv. Kosovske policije.

BONUS VIDEO

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading