televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (21. mart)

Promo

 

 

21.00 Prva

Najslabija karika

Neizvesnosti je došao kraj, čuvenu rečenicu „Vi ste najslabija karika, do viđenja“ od ovog proleća izgovaraće naš proslavljeni i omiljeni glumac Nikola Kojo! Nova verzija „Najslabije karike“ vratiće na naše televizijske ekrane malo pozitivne drame i biće bazirana na originalnom britanskom formatu uz nekoliko neočekivanih, modernih obrta. U svakoj epizodi kviza devet takmičara pokušavaće da osvoje 5.000.000 dinara tako što će kroz devet rundi odgovarati na pitanja iz oblasti opšteg obrazovanja, a osvojene sume stavljati u banku. Na kraju svake runde takmičari će glasati za onog člana tima kog smatraju najslabijom karikom. U samoj završnici epizode ostaju dva takmičara koja će se međusobno boriti za pobedu i nagradu.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (21. mart)

Promo

 

 

14.30 B92

Uz kafu sa...

Emisija koju vodi Jelisaveta Seka Sablić uz podršku svog dragog kolege Zorana Cvijanovića svakog radnog dana od 14.30. U svom karakterističnom raspoloženju Seka na početku svake emisije izvodi kratak uvodni glumački monolog na temu određenog fenomena iz svog života. Nakon monologa Seka se obraća svom barmenu, čiji lik tumači Zoran Cvijanović, s kojim komentariše njima inspirativne teme, situacije i događaje i kroz koje najavljuje svog gosta. Treći segment emisije fokusiran je na razgovor sa gostom. Pitanja su nesvakidašnja i provokativna, u Sekinom maniru. Iz emisije u emisiju smenjuju se različiti gosti iz glumačkog sveta, ali i njoj zanimljive ličnosti i prijatelji iz različitih sfera: medija, pozorišta, filma, poznate gradske ličnosti - i svi oni koji bi na zanimljiv način mogli da dođu pod njen radar...

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (21. mart)

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva

Džon Vik

Nakon smrti njegove voljene žene, Džon Vik dobija poslednji poklon od nje - štene bigla Dejsi i poruku u kojoj ga moli da ne zaboravi kako je to voleti. Džonova žalost biva prekinuta kada njegov automobil „mustang“ iz 1969. privuče pažnju kriminalca Džozefa. Kad Džon odbije da mu proda auto, Džozef i njegovi pomoćnici mu provaljuju u kuću, kradu automobil, prebijaju ga do nesvesti i ubijaju Dejsi, ali nisu svesni da su probudili najbrutalnijeg ubicu ikad viđenog u svetu podzemlja. Uloge: Kijanu Rivs, Alfi Alen, Mikael Nikvist.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading