TUŽAN DAN ZA PORODICE, HITNA POMOĆ U PRIPRAVNOSTI Pronađeni ostaci žrtava Velje Nevolje, u toku je identifikacija
Foto: Shutterstock/Dragan Mujan

 

Prema nezvaničnim informacijama u Tužilaštvu su se pojavili bliski rođaci Lazara Vukićevića, Aleksandara Gligorijevića i još jedne od žrtava ovog kriminalnog klana.

U samoj zgradi Tužilaštva je i ekipa Hitne pomoći. Oni su u pripravnosti da reaguju ako bude potrebe, s obzirom da se porodicama predočavaju fotografije ubijenih.

Podsetimo, istraga protiv klana je proširena i na Lazara Vukićevića, kao i na Aleksandra Gligorijevića.

Društvene mreže/FB

Aleksandar Gligorijević Puki

Naime, Veljko Belivuk i pripadnici njegove kriminalne grupe, pored ubistva Zdravka Radojevića, Milana Ljepoje i Gorana Veličkovića, osumnjičeni su i za likvidacije navedene dvojice.

U rešenju o proširenju istrage Tužilaštva za organizovani kriminal navode se detalji surovih ubistava, a opisan je i način na koje su žrtve namamljene i odvezene u kuću u Ulici Livadice broj 3 u beogradskom prigradskom naselju Ritopek.

Iz dokumenta Tužilaštva proizlazi da su i Vukićević i Gligorijević likvidirani jer su pripadali suparničkoj ekipi od grupe koju je predvodio Velja Nevolja i zato što su njeni članovi pratili Belivuka i Marka Miljkovića, a potom i planirali njihovo ubistvo.

– Osumnjičeni su 14. oktobra 2020. na prevaru, a u dogovoru sa Belivukom i Miljkovićem, namamili Vukićevića da dođe na sastanak sa Nemanjom Đurićem u Radničku ulicu u Beogradu, koji ga je potom odveo do kuće u Ritopeku, koju je pripadnicima Belivukove grupe prethodno stavio na raspolaganje Vlada Draganić – navedeno je ranije u dokumentu Tužilaštva.

Komentari (0)

Loading