UMISLILA DA JE HUREM Milica isplanirala venčanje dok Marko prosi drugu,  cimeri joj se smeju u facu
Printscreen

Milica Veselinović ne odustaje od ideje da osvoji cimera Marka Markovića i ne krije da bi volela da uplove u emotivnu vezu, a sada je otišla korak dalje i šokirala cimere priznanjem da je unapred osmislila kako će izgledati njihovo venčanje i porodičan život. 

Sedeći u dvorištu sa nekolicinom zadrugara, Veselinovićeva je do detalja opisala šta će se dogoditi sa njenom ljubavnom pričom u sledećih nekoliko godina.

- Blizanci će nam se zvati Jakov i NIkola. Jakov će biti stariji tri minuta. A sad ću vam ispričati našu rutinu. On ustane, ode da istrenira, ja spremim doručak. Hvala Bogu imamo dva sina, živimo u Podgorici - rekla je Milica, a Miljan ju je upitao da li je osmislila gde će im biti vikendica.

- Vikendica je u Sutomoru ili - upitao je Miljan kroz smeh.

UMISLILA DA JE HUREM Milica isplanirala venčanje dok Marko prosi drugu,  cimeri joj se smeju u facu

Pink printskrin

 

- Ne, ne, između Ade i Bojane nam je vikendica. Htela sam ja da se posvetim deci i svekru i svekrvi. Imam devera, on je stariji od njega. Svi zajedno živimo i on i njegova žena i sve smo stvorili sami sa naših deset prstiju. Ja sam stub, on je glava porodice. Videćete kad vas budem pozvala za dve godine na svadbu - rekla je Milica koju su cimeri podsetili da je njena simpatija zaprosila Maju Marinković.

- On je zaprosio Maju juče - rekao je Rodni.

- Hurem je bila druga žena koliko se ja sećam, i sultan ju je voleo najviše - rekla je Milica kojoj su cimeri poručili da se spusti na zemlju. 

Osman se oglasio za Aloonline! POSLAO JASNU PORUKU BIVŠOJ SNAJKI JOVANI! „Hrani kera da te ujede!“

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading