DIA ZBOG PROSTITUCIJE PROMENILA IDENTITET Nova rijaliti učesnica trudi se da sakrije mračnu prošlost, otkrivamo sve skandalozne detalje
Printscreen

Veliki broj zadrugarki povezivan je sa najstarijim zanatom, a dok su neke priznale da im je prostitucija glavno zanimanje, mnoge se trude da svoju prošlost sakriju kao zmija noge.

Jedna od njih je i Dia Kostić, nova učesnica Zadruge 5, koja je, prema rečima našeg izvora, promenila čak i identitet kako se ne bi saznalo da je pružala seksualne usluge u zamenu za novac.

- Dia se trudi da svoju prošlost sakrije od javnosti, zbog toga se po ulasku u rijaliti i predstavila drugim imenom. Ona je ranije imala crnu kosu, i skroz je drugačije izgledala, promenila je lični opis kako se ne bi pročulo da je to ona - rekao nam je izvor, koji je potom otkrio detalje zadrugarkinog poslovanja.

Printscreen

 

- Ona je dugo radila kao poslovna pratnja, uglavnom je bila u društvu moćnika iz inostranstva sa kojima je spavala za novac i poklone. U većini slučajeva su to bili Turci i Arapi koji vole da plaćaju za seksualne usluge, da izvode žene, kupuju im skupocene krpice, i time imaju osećaj kao da ih poseduju. Inače, Dia ni ne živi u Beogradu, u prestonicu je dolazila samo zbog klijenata sa kojima je izlazila po splavovima i restoranima, a na taj način uspela je da upozna mnoge moćne i uticajne ljude - rekao nam je sagovornik, i potvrdio da je muzika Kostićevoj samo paravan.

- Skoro svaka prostitutka želi da bude pevačica, to je poznato. Kada se medijski eksponiraju, devojkama koje se time bave raste cena, a one pored više klijenata dobiju i popularnost. Upravo zbog toga je Dia i pokušavala na sve načine da uđe u rijaliti, a odatle i poznaje neke od aktuelnih učesnika, koji su takođe bili ili pružaoci ili korisnici seksualnih usluga - zaključio je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Printscreen

 

Naša saznanja potvrdila je i Viktorija Mitrović, koja je svojoj cimerki rekla da sigurno zna da radi kao prostitutka.

- Tvrdim da se je*eš za pare! Ako smeš, ti me demantuj, ali ja provereno znam da se time baviš - rekla je Viki.

KAD LEGNEM NJEN LIK MI JE PRED OČIMA! Milica u suzama progovorila šta bi rekla Mensurovoj majci

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading