KULIĆI ČUVALI TAJNU 18 GODINA Bivša zadrugarka sada otkrila sve što niste znali o njima
Printscreen

Emilija Velemir, bivša takmičarka pete sezone "Zadruge", izašla je vanrednim izbacivanjem iz rijalitija.

Sada je otkrila sve što je ćutala tokom svog učešća, ali i detalje koje kamera nije snimila.

KULIĆI ČUVALI TAJNU 18 GODINA Bivša zadrugarka sada otkrila sve što niste znali o njima

Foto: ATA Images

 

Emilija je izjavila da je imala problem sa porodicom Kulić, ali da su se tokom boravka u Beloj kući baš lepo slagale Miljana i ona, pa nam je otkrila da je njena majka, koja je sada na Malti, radila u prodavnici kod Marije i Siniše Kulić.

- Sa Miljanom sam u korektnim odnosima. Postala mi je draga i ja sam njoj postala draga. Čak sam bila tu kada joj nije bilo dobro. Stvarno je okej. - rekla je Ema, pa nastavila: 

- Ja sam već iznela to u rijalitiju. Moja majka je radila kod njih u toj prodavničici  pre 18 godina, i nije isplaćena, ona i još dve radnice. Ne znam koji je razlog, nisam upućena. Dok je radila tamo moja majka imala je svađice sa Marijom. - rekla nam je Ema.

KULIĆI ČUVALI TAJNU 18 GODINA Bivša zadrugarka sada otkrila sve što niste znali o njima

Foto: ATA Images

 

Velemirova nam je otkrila i šta je mislila pod rečima "da je neko sabotirao", što je rekla u studiju u Šimanovcima nakon izbacivanja:

- Mislim da me je sabotirala Aleksandra Kostadinović, na Zadrugoviziji, trebala je da pusti malo više mene da pevam, ovako nisam čula sebe i nisam mogla lepo da otpevam. Čula sam i da je pričala nešto za mene, vidim svi je izbegavaju, mislim da se pogubila, nema lošu dušu. Ja sam izgubila samopouzdanje, nisam mogla da provežbam - rekla je Ema.

Emilija je otkrila i da misli da je tema Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića sa Filipom Carem samo igra, kao i da će se Dalila vratiti Dejanu.

Pored toga je rekla da ju je razočarala Milica Veselinović jer je totalno druga osoba od one u karantinu.

MENE SU RAZAPELI, A ONI... Sanja Stanković oplela po Matoroj i Caru zbog odnosa sa Dalilom: Pokazali su ko su zapravo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading