MILJANA UCENILA PRODUKCIJU ZOLOM Marija Kulić očajna nakon ćerkinog pomirenja sa Čolićem: On joj je nešto uvračao!
Foto: Printscreen/instagram

Marija Kulić očajna je što će se Miljani u Zadruzi uskoro pridružiti i Zola jer zna kakvi je stresovi čekaju. Ona je zbog njega i pobegla iz Zadruge, a sada je očigledno uspela da izdejstvuje i poziv za dragog.

- Njoj je teško bez Zole, ucenjivala je produkcije da i on uđe. Samo joj je on trebao tamo. On nju uništava psihički, opet će biti problema. On kao da je njoj nešto vračao, ja nemam pametno objašnjenje svega toga. Ajde da je fin, divan, dečko za primer, pa se zaljubila, to bi i razumela. Ali on je sve suprotno tome. Da li joj je opsesija, da li misli da niko drugi ne bi bio sa njom zbog njenog ponašanja… Iskreno, nisam više pametna – kaže Marija Kulić za gorepomenuti portal i dodaje:

On samo čeka da ga zovu, šta drugo on može da radi, od čega da živi, čime da se zanima. Njemu je super, Miljana je ludo zaljubljena, a on umesto da joj bude zahvalan jer preko nje zarađuje lepe pare, pa da budu zajedno, da joj pomogne, ne... On je klošar. Iskorišćava je u svakom smislu, muze je za pare, zarađuje na njoj. Dok je Miljane imaće od čega da živi – zaključila je Marija koja je otputovala u Tursku na preglede i lečenje. 

ŠOK TRANSFORMACIJA! Zadrugarka iz plavuše prešla u riđokose, da li biste je prepoznali?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ja

03.10.2021 16:01

Nije ni ona nista bolja. Ona juri njega a ne on nju. Sta bi i Miljana radila osim da bude u rijalitiju. Oboje su isti neradnici.

Kojo

03.10.2021 18:25

Od čega i u čemu bi vi živeli da nema rijalitija i miljane.

Sanela

03.10.2021 19:44

Gospodzo Marija pa vasa cerka trci za njim i proganja ga ne on nju toliko kako vasa lutkica najbolja i kako brine za djete njoj vazan realiti a zs djete bas je briga i vi govorite za druge kako su neodgovorne majke pa vasa milja je bas takva

Lana

04.10.2021 04:04

e,to je Marija koja ne vidi balvan u svom oku! VI KULICI STE SVI SA PROFESIJOM I RADNICI! ZABORAVILA SI KOROV I RUSEVIN!U IZ KOJE STE SE IZVUKLI ZAHVALJUJUCI REALITY! Zolla je za vas godpodin i momcina,tvoju zapustenu i bolesnu kcerku jedino on hoce,a to se placa! eto i on sebi nasao posao da dere lutkicu za dobru lovu i nije mu lako,treba prasicu podmiriti,slusati i gledati!