NE MOŽE DA SE POMIRI SA TIM ZBOG KOGA JE OSTAVIO ŽENU! Kristijan sasuo Janjušu sve u lice, opleo po Maji i stavio bivšeg cimera na stub srama!
Printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Kristijan Golubović našli su se pred kamerama kako bi komentarisali svoje učešće u rijalitiju "Zadruga 4". Kristijan i Janjuš objasnili su zašto su varali svoje supruge:

- Ja sam sve to komentarisao, jer smo nas trojica ostavili supruge zbog nekih tamo devojaka, i uvek samo dolazio do neke negative. Kristina je razumno pristala da snosi deo odgovornosti i uozbiljili smo se, za njih sam znao da ne može veza da uspe - govorio je Kristijan i nastavio:

Printscreen

 

- Janjuš nikad nije mogao da se pomiri sa tim zbog koga je ostavio ženu, šta mu je Maja sve uradila, tu se borio sa sobom i nikad nije mogao da prevagne. Pokazao je da ima ogromnu ljubav, ali nije dobijao totalnu povratnu. On je zarad rijalitija i mira u kući balansirao, spuštao je loptu, malo se*sa, u duši i srcu nije mogao da prevagne... Bila je sa Mensurom, Čorbom, sa ovim, onim... Ona nenormalno voli čoveka, sa njom ne postoji normalna veza, da dečko izađe na piće sa drugovima, nema taj normalan stav prema emotivnom partneru - objasnio je Kristijan.

Printscreen

 

- Normalno da nas je uvek negativno komentarisao, koja budala bi i pomislila da treba da ostanemo zajedno i da je sve to divno. Mi smo dva različita sveta, spojilo nas je to neko druženje - dodao je Janjuš u emisiji "Zadruga - Narod pita".

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JaPaja

27.08.2021 10:26

Krimos na baterije o moralu i poštenju.