"SRAM TE BILO KAKO TI NIJE ŽAO ČOVEKA" Procurila skandalozna prepiska Janjuša sa zauzetom ženom (FOTO) 01:00 Vip 0
NA IVICI SUZA Aneli Ahmić priznala da se kaje što Janjušu nije rodila dete: "Nora bi sad imala brata ili sestru" 17:45 Vip 0
IMA VEZE SA ZADRUGOM! Evo koga je Janjuš istetovirao: ''Spavala si pored mene u najgorem periodu mog života'' 11:40 Vip 0
"NE ŽELIM DA IMAM DECU VIŠE NIKADA" Aneli Ahmić šokirala priznanjem, mislila da je kamere ne snimaju, otkrila šta joj Luka krišom radi 21:20 Vip 0
ANELI JECA OD BOLA U ELITI! Slomila se zbog Janjuša, drama u rijalitiju, ne može da dođe sebi 07:35 Vip 0
TUGA U JANJUŠEVOM DOMU! Objavljena fotka koja tera suze na oči, porodica ne može još uvek da dođe sebi! 20:00 Vip 0
JANJUŠ IMA MENTALNE PROBLEME NAKON ELITE?! Nije mogao više da ćuti, evo u kakvom je stanju! 16:40 Vip 0
"SVI MUŠKARCI SU U KUĆI BILI NEBITNI PORED JANJUŠA" Aneli na ivici suza o bivšem, a onda žestoko ponizila Luku! 00:20 Vip 0
"KAŽU MI DA IZGLEDAM LOŠE I DA SAM OSTARIO" Janjuš ne može da dođe sebi, oglasio se porukom koja kida dušu! (FOTO) 23:59 Vip 0
OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Evo koliko Janjuš potroši novca za samo jedan, podatak koji je sve ostavio bez teksta! 18:00 Vip 0
ANELI OTKRILA DA SE NE KAJE ZBOG ABORTUSA! Muk za crnim stolom, priznala sve o trudnoći sa Lukom 21:00 Vip 0
BIVŠI MOMCI MAJE MARINKOVIĆ SE NE RAZDVAJAJU! Ponovo uhvaćeni zajedno, dok se oni provode, starleta uživa sa trećim! (FOTO/VIDEO) 11:40 Vip 0
JANJUŠ OTKRIO ZAŠTO PRODUKCIJA NE SME DA GA UVEDE U ELITU! Nije mogao više da ćuti, otkrio zabranjene detalje! 18:50 Vip 0
ANELI AHMIĆ SEVNULA ZADNJICA U PROGRAMU UŽIVO! Nije primetila da je snimaju kamere, raširila noge i pokazala sve! (FOTO) 00:20 Vip 0
SANJA GRUJIĆ UHVAĆENA U LAŽI! Isplivao snimak na kom Janjušu pokazuje grudi, Marku Stefanoviću će pozliti (VIDEO) 22:45 Vip 0
LUKA IZGUBIO KONTROLU ZBOG JANJUŠA! Doživeo nervni slom, a ova učesnica se krije iza svega! 23:59 Vip 0
KO ĆE KOME AKO NEĆE SVOJ SVOME! Zola odmah pri ulasku u Elitu 8 zario nož u leđa rijaliti prijatelju (VIDEO) 14:45 Vip 0
JANJUŠ NEM OD BOLA! Ne može da dođe sebi nakon stravične tragedije, oglasio se porukom koja kida dušu! (FOTO) 18:11 Vip 0
KREM DE LA KREM RIJALITI SCENE NA JEDNOM MESTU! Janjuš napravio feštu, evo koga je pozvao od zadrugara (FOTO) 11:40 Vip 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
AU, ŠTA JE OVO, MAJKO MILA? Nakon što je oluja protutnjala kroz grad, misteriozni objekat doleteo niotkuda, zvaničnici u šoku! (VIDEO) 16:09 Razonoda 0
SVE POČINJE SA BOLOM U LEĐIMA Dr Radenković upozorava da ova bolest odnosi najviše života u Srbiji 16:06