VIDEO SAM IH ZAGRLJENE! Bora Santana potvrdio da je video Sandru Rešić u prisnom odnosu sa ovim nekadašnjim učesnikom rijalitija!
Printscreen

U sinoćnju emisiju "Narod pita" uključio se gledalac Vlada, koji je prokomentarisao večerašnje goste.

On je najre istakao da je razočaran u gledaoce i učesnike "Zadruge" i da ga gledanje rijalitija polako čini sve bližim odluci da napusti Srbiju.

Potom se upustio u razgovor sa gostima, Borom Santanom i Sandrom Rešić.

Printscreen

 

- Da se obratim Bori, s obzirom da sam ja imao uključenje i priznao da sam ja bio sa dve sestre, izneo sam javno svoju sramotu, hteo sam da ti dam savet. Po mom mišljenju, Milica je više pobednica, nego Nadica. Veliki pozdrav za Sandru, imam dosta da joj kažem i pitam je. Ona je dokazala da je ušla tamo kao čovek, a ne igrač, videlo se koliko se tamo dala, nije ništa promišljeno radila. Ona je ušla kao ime, ali se nije dovoljno posvetila sebi. Zamolio bih da prepeva pesmu njenog oca "Tvoje oči" i zapuši usta svima. Imam pitanje... Ja se Tare plašim, stvarno bih se plašio da se nađem sa njom u prostoriji - komentarisao je gledalac.

- Ona je totalno bezopasna, ona samo laje, ali ne ujeda - rekla je Sandra.

Printscreen

 

- Boro, zanima me tvoje mišljenje o odnosu Maje i Cara, da li je to korektno prema Janjušu? - pitala je voditeljka.

- Od Maje smo to i očekivali, ona je bila sa Mensurom, ali od Cara nismo. Mada, bio je Janjuš sa Aleks, možda im to služi kao alibi. Mislim da jesu zajedno, video sam i neke zagrljaje - odgovorio je Bora, a onda mu je Sandra dobacila da sada on komentariše druge parove.

- Sandra, šta si ti radila u kafani? Sa kim si ti trebalo da odeš kući? Što me ne pitate šta mislim o Sandri i Anđelu? - pobesneo je Bora.

Komentari (0)

Loading