ILI ĆEMO PREĆI NA SLEDEĆI KORAK ILI SE RASTAJEMO! Milica Kemez promenila ploču po pitanju Bore!
Printscreen

Miljana Kulić, Milica Kemez i Jovana Tomić Matora večerašnje su gošće u emisiji "Zadruga - Narod pita", a Miljana je odmah na početku otkrila da li se čula sa Lazarom Čolićem Zolom nakon prošle emisije i skandala:

ILI ĆEMO PREĆI NA SLEDEĆI KORAK ILI SE RASTAJEMO! Milica Kemez promenila ploču po pitanju Bore!

intagram

 

- Pokajala sam se što sam onako reagovala u prošloj emisiji, znam da su neki ljudi spremni na sve, sada će sve proći kako treba. Sa Zolom se nisam čula posle one emisije, ne pada mi na pamet ni da se čujem sa njim - otkrila je Miljana na samom početku.

- Bora i ja se nismo pomirili, dosta dana smo u Budvi proveli zajedno, on je tamo radio, jednom smo i u izlasku bili zajedno, bili smo zajedno tamo, viđali se, Budva je mala, kod nas je odnos isti kao što je i bio u Zadruzi, ako ćemo preći na neki ozbiljniji korak, da, ako ne, bolje da se rastajemo i razilazimo. Lagala bih kada bih rekla da mi on ne prija, da sam ravnodušna... Volela bih da krenem dalje i presečem, ali nisam spremna na te radikalne promene. I on sada želi da živimo zajedno i idemo svuda zajedno, on to pre nije želeo, sada sam ja malo nesigurna, ne znam da li je to dobro za mene ili ne. Ja trenutno bežim od suočavanja, nikako da konkretizujem. Da, Jelena i on su takođe proveli par dana u Budvi, super je imati tako neku drugaricu, koju ćeš poslati da ti zabavlja dečka. Više neću da sumnjam u sebe, ne remeti mi više to - komentarisala je Miljana.

BONUS VIDEO:

ALEN ISLAMOVIĆ ODSEČNO ODGOVORIO NA PITANJE O SVAĐI S TIFOM: Ma ne zanima me to!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading