PONOVO SE BAHATI BEZ DOZVOLE! Tara Simov divlja kolima po autoputu, hvali se kako krši zakon i sve to snima i objavljuje da javnost vidi! (VIDEO)
Kristijana Ćaćić

Već je odavno poznato da Tara Simov nema dozvoju i da vozi bez iste, što joj ne predstavlja nikakav problem budući da misli da je iznad zakona.

Naime, sada je ponovo na Instagram objavila stori na kom bez dozvole divlja po autoputu, a to sve snima njen prijatelj.

Ne znamo šta bivša zadrugarka želi da dokaže ovakvim ponašanjem, ali jasno je da će navući još veći gnev javnosti koja je svakako svakodnevno blati i vređa na društvenim mrežama.

Podsetimo, ona se nakon prvog puta oglasila za Alo! i istakla da je istina da nema dozvolu i da joj se Đedović sveti preko Nenada objavljujući takve stvari o njoj.

VLADIMIR TOMOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5?! Opleo po Kristijanu Goluboviću i svima koji su mu ćutali dok je javno varao ženu, a onda priznao jednu stvar!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Goran

01.08.2021 21:43

Kad jenpolicija nesposobna da je uhvati a tuzilastvo da je procesuira a sudstvo da je odvali od kazne da se cese narednih godina po dupetu.

Bbbbb

01.08.2021 21:54

Pa nemisli ona i jeste iznad zakona da nije do sad bi joj neko od zakona stao na put nebih mogla tako da se ponaša. Al očigledno da joj je dozvoljeno