LIK JE KLASIČNO SMEĆE! Vuk Mob žestoko opleo po Nenadu, spomenuo reči upućene Tari za vreme žurke, a otkrio sve i o upoznavanju sa Ivanom!
Foto: Printscreen/instagram

Bivši rijaliti učesnik i reper Vuk Mob se dotakao aktuelne veze između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

- Tara Simov nije cvećka. Meni je nje nekako žao, ona ima 20 godina, svi smo mi tada pravili gluposti, samo što nismo bili na nacionalnoj televiziji da to snima. S druge strane, čoveku od 40 godina ne mogu da ne uzmem za zlo koji je pokušao da od mene i Paule napravi nešto kako bi prikrio svoju vezu sa Tarom Simov - kaže Vuk i dodaje:

- Oni su legli u krevet i krenuli sa pričom da će meni da prave priču. On mi kao glumi druga, sve smo super, a ovamo u dasluhu sa Đedovićem. Imali smo korektan odnos – priča Vuk.

Printscreen

 

- Direktno sam rekao Tari na žurci "spasi se". Nenadu sam zamerio to što je udario na pare mog deteta. To je jako ružno, on je opterećen parama. On preti ženi sa kojom je proveo sedam godina tužbom i advokatima ako bude dirala pare sa računa, a ona ima puno pravo, jer je on taj novac stekao u braku - rekao je on.

- Upoznao sam Ivanu jednom prilikom, ona je top devojka, nije materijalista, ima svoj salon, pošteno radi i zarađuje za sebe i svoje radnike. Ša je smeće. Ja da sam prevario ženu posle toliko godina, rekao bih joj da uzme sve. Lik je klasično smeće – zaključuje Vuk Mob u emisiji "Pitam za druga".

Komentari (1)

Loading
vera

11.05.2021 13:44

A ti si mi bas posten..svi ste vi ista kanta za smece!