RASKINULI DUŠICA JAKOVLJEVIĆ I ČAVA! Voditeljka potvrdila da nisu zajedno, a evo šta je razlog raskida!
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka rijaliti programa “Zadruga”, Dušica Jakovljević raskinula je vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem.

Naime, oni su stavili tačku na svoj odnos nakon što su se vratili sa letovanja, a voditeljka je potvrdila da više nisu zajedno.

- Došlo je do nepremostivih razlika. Dušicu su, po povratku sa zajedničkog odmora, sačekale brojne obaveze oko nove sezone “Zadruge5”, zbog čega su sve manje vremena provodili zajedno. Ona je u potpunosti bila okupirana poslom dok je Miloš morao da se posveti svojim obavezama zvog čega se gotovo uopšte nisu viđali - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Upravo ta razdvojenost odrazila se na njihovu ljubav. Ove okolnosti uticale su i na njihove emocije koje su im se vremenom gasile pa su civilizovano seli, popričali i odlučili da stave tačku na njihovu vezu - završava priču izvor.

- Tačno je, odnosno, dobro ste čuli, Miloš i ja više nismo zajedno. Život ide dalje - rekla je Dušica kratko.

MOTEL GORI OD VESELJA, A MOJA ŽENA NA STO METARA LEŽI U HLADNJAČI Era Ojdanić ispričao jezive detalje nakon smrti supruge!

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

25.09.2021 09:23

On se posle avanture sa Kijom, vratio njoj u zagrljaj, a povredjena sujeta je gadna stvar, pa je ona u inat Kiji i svima sa njim obnovila romansu.... pa Pariz, pa karte, pa idi mi dodji mi a svakoj budali je jasno da od takve veze nema nista. Muka mi je od tih veza koja se reklamiraju u novinama. Sve rade zbog nas, ne zbog sebe.