MOTEL GORI OD VESELJA, A MOJA ŽENA NA STO METARA LEŽI U HLADNJAČI Era Ojdanić ispričao jezive detalje nakon smrti supruge!
Foto: Alo.rs

Era Ojdanić za beogradske medije ispričao je svoju životnu priču, ali je otkrio i stvari koje ga najviše bole. Među njima je smrt njegove pokojne supruge Ljupke.

Popularni pevač organizovao je Ljupkinu sahranu, dok je njegov sin Dragutin za to vreme organizovao je dve svadbe koje su bile zakazane za taj vikend u njihovom motelu.

MOTEL GORI OD VESELJA, A MOJA ŽENA NA STO METARA LEŽI U HLADNJAČI Era Ojdanić ispričao jezive detalje nakon smrti supruge!

Printscreen

 

- Uh, pa ti ne možeš ni da zamisliš šta je sve tada bilo u mojoj glavi. Ona je umrla u četvrak noću, dan nakon operacije, u petak ujutro su mi javili. I sad, hvata vikend, znači, petak, subota, nedelja... Do ponedeljka ne mogu da je dignem iz mrtvačnice. Odem ja da organizujem to i uzmem posmrtne ostatke sa "Karmom", čiji su vlasnici ove tu komšije, i dovodim je ovde, sto metara od motela - priča Era i dodaje:

- A ovde u motelu, subota i nedelja, dve svadbe sa po 300 ljudi. Sada, zamislite meni, mom sinu i mojoj Mileni kako je bilo! Oni ljudi, gazde, došli i izjavili mi saučešće, odmah sam im rekao: „Ljudi, da vam kažem jednu stvar, neka je vama srećno veselje. U zdravlju i veselju da proslavite, zaboravite šta se dogodilo u mom domaćinstvu i slavite..." Ja spremam sahranu na imanju, a moj Dragutin sprema dve svadbe ovde po 300 ljudi, a umrla mu majka - rekao je pevač i nastavio:

- Ne znam da li to možeš da razumeš, majka mu je ostavila pola života na ovom mestu, ma ceo život, ovde u ovim zidovima, pločicama, u ovoj kuhinji ovde... Ona na 100 metara leži u hladnjači, a ovde motel gori od veselja, i Dragutin radi. I, naravno, konobari koji su završili ovde u nedelju svadbu, u ponedeljak služe na sahrani. Znači, subota i nedelja gori motel od veselja, a u ponedeljak sahrana moje žene. To se zove nastavak života... To se zove nastavak života posle svih problema i porodičnih tragedija - kazao je on.

OČEKUJTE HAOS, ĐEDOVIĆ I ZORICA ULAZE U ZADRUGU 5 Oštar jezik će dobro unovčiti, evo koliki su ima honorari!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading