PRAVIM PENTHAUS I KUĆU NA VRAČARU Kristijan rešio da investira u nekretnine koje vrede čitavo bogatstvo
Printscreen

Bivši zadrugar Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz "Zadruge 6" sa kaznom od 50.000 evra, međutim, to ga neće sprečiti da izgradi dve skupe nekretnine!

Kristijan Golubović zida kuću na Vračaru u kojoj planira da živi sa svojom porodicom - budućom suprugom Kristinom, njihovim detetom koje bi trebalo da se rodi oko Nove godine, ali i njegovom sinom Lazarom. Bivši zadrugar poseduje dva placa, a ima opciju da jedan prepusti investitorima, što je, kako kaže, najbolje rešenje.

E-stock

 

- Imam dva placa. Da bi jedan investitor uleteo treba mi papir da je sve čisto jedan kroz jedan. To sad završavam. Jedan plac je na Crvenom krstu. Tu sam mislio da živim sa svojom porodicom. Najpre sam hteo ja da pravim, ali kad sam razmislio, odlučio sam da plac dam investitorima. Drugi je na granici Lekinog brda i Vračara. Imam viziju da uradim minimalističku kuću u kojoj bi živeo i moj sin Lazar sa svojom porodicom, naravno Kristina i naša deca, ali videćemo kako će da ispadne - priča Golubović i nastavlja:

- Čim završim legalizaciju investitoru dajem plac za ono što ja hoću, a to je pentahus na zgradi. Već su me neki prijatelji pitali. To će biti posebna zgrada. Tu će živeti moji stari drugari, stara škola, svi se znamo. Jedino što ću da uložim i to ono baš dobro jeste za enterijer - kaže on.

Printscreen

 

- Sve će biti iz Italije i Nemačke. Imaću svoj lift od prizemlja do svog sprata. Želim da imam kao kuću u zgradi. Ja sam i u normalnoj zgradi gde sam živeo devedesetih spojio stanove i imao blindirane prozore. Nisam hteo da mi niko ulazi na moj sprat i piša, kenja. Zato sada želim jednu modernu zgradu da naša deca budu na sigurnom - smatra on.

Golubović ima poruku i za one koji misle da jedva sastavlja kraj s krajem.

- Oni sada podrugljivo kažu da sam podstanar. Mene mesečno to košta 1.700 evra. Pa gde to ima. Ja 500 evra dnevno zaradim, recite mi ko to može. Pa najbolje da idem u šupu da živim da me pljuju. Eto, ako je klošar neko ko toliko režiju plaća mesečno, onda ne znam šta valja. Nikako im ne valja. Kad zarađujem kažu kradem, ljudima nikako udovoljiti - poručio je on.

NISI STAO UZ MENE KADA SI TREBAO Uroš Ćertić napao Zvezdana, te mu zamerio što ga nije odbranio od Jelene Golubović

Komentari (2)

Loading
Xxx

18.10.2022 07:12

AUUUU...JA LAŽOVA MAJKO MILA...ŠUTI LAŽOVČINO AKO JETAKO ZAŠTO MOLIŠ MITROVIĆA DA SE VRATIŚU ZADRUGU...FUJ....MITROVIĆ AKO VRATI TEBE ONDA TREBA DA SE JAVNO IZVINE Vladimiru I vrati mu novac jer ti si gore uradio nego on ....lažove...lažove fuuuj

Seka

18.10.2022 07:23

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤞🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣SMJEŠNO🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣